Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.513
FringeМислења за Stranger things?Некои серии слични на неа за предлог?
FringeМислења за Stranger things?Некои серии слични на неа за предлог?
за 2 дена ова имигрантиве научија англиски а само брадоњата причао је енглезо, напредни маме, им е. ам
Најверојатно све ова ќе биде срање.
шериф е плус ама гледам на википедија во стариот запад имало само еден нигро маршал, не е само тоа и Сам Елиот човече 80години начукал се тепа како жан клод ван дам на млади даниНајверојатно све ова ќе биде срање.
Автоматски споено мислење:
Читам погоре - 1883
ок, отварам и одма на насловна на тоа имдб или како и да се вика, глеам црнец каубоец, па затворам да се никад не вратим више
одржувањето на ЗОИ во Сараево и случката кога Кирк Даглас стигнал во Сараево и во некоја ќебапчилница сакале да му наплатат неколку пати повеќе од што требало
Пополека има време ќе се одмотува клопчето. Во тоа е и убавината на таа серија.Јас ја почнав The leftovers.
Трета епизода, ништо не разбирам што се случува, многу работи не ми се јасни, но убаво е.
Анистон одличен вкус за мажи, не знаев дека и другиот бивш, покрај Бред, и е толку хот.
Da, ok e. Od kreatorot na Haunting of Hill House, iako na kvalitet polosa, sepak ok.Пополека има време ќе се одмотува клопчето. Во тоа е и убавината на таа серија.
Инаку ја гледал некој?
Ја гледавме, има и мислења поназад. ОК е, ама не очекувај премногу, сепак.Пополека има време ќе се одмотува клопчето. Во тоа е и убавината на таа серија.
Инаку ја гледал некој?