Kajgana Song Contest #176 - Интро песна од ТВ серија

• Креатор на темата Креатор на темата Tyler Durden
  • Време на започнување Време на започнување
Ама тука бираме песна, значи за песната која е искористена за интрото се гласа, не за самото интро. Таков избор, за најдобро интро веќе имавме во Филм и ТВ, ова е во подфорум Музика и затоа јас така го замислувам изборов. Затоа барав да е видео со целата песна, не скратената верзија употребена во интрото.
Така е, битно е песната за интрото да е добра. Не се бира најдобро интро, туку најдобро употребена песна за интро, сепак ова е музички контест.

Dark има многу јако интро, песната е ептен мамојебачка, но Goodbye јас секогаш ќе ја асоцирам со последниот од на Гас Фринг во ББ.

Да се дообјаснам, да не се чуди некој. Crno-bijeli svijet на Прљаво казалиште е уводна мелодија на хрватската серија Crno-bijeli svijet. Не можев да ја најдам на јутјуб уводната шпица од серијата. Најверојатно ради авторски права за песнава ја бришат.

Моите 4 safe bets, беа:

Оваа на моменти уште си ја пеам, каков брејнваш од страна на МТВ секое лето упм :icon_lol:
Да баш брејнваш заразна е песничкава. Шала на страна серијата беше ок.
Автоматски споено мислење:

Оваа на моменти уште си ја пеам, каков брејнваш од страна на МТВ секое лето упм :icon_lol:
...после тоа "тропикал хит" многу пред турскиот почна прво латинскиот брејнваш со Касандра па Росалинда :pos:

Последно уредено:
Интро песната од Хладно Пиво за серијата Битанге и Принцезе.

Адамс Фемили колку што знам не е серија.

Моите 4 safe bets, беа:

Се мислев доста дали да одам со ТВВТ или со Goodbye од Dark. На крај се одлучив сепак за првата. Мило ми е што барем некој друг ја постираше Goodbye, штета ќе беше да ја нема на темава.

Е на My Life Is Going On не ми текна... Можеше да одам и со неа ама бидна...

Серија од 60-тите е оригиналот. Во ред му е предлогот.

Колку што знам, е. :)

пи.ес. Убава серија, има сѐ на сѐ 2 сезони и 60-тина епизоди. Ја има и на Јутуб, мислам дека ќе ти се допадне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom