Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
Ај барем нерешено извадија па ја намалија предноста на Интер на еден бод.

Утре форца Берарди :icon_lol:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.369
Поени од реакции
14.783
Сеа да погодам, доаѓа време за "ако не се усериозниме нема ни топ 4 да фатиме" коментари :icon_lol:
На следен кикс на Интер, ќе се игра за титула пак.
Ако веќе прогнозираме, најсигурно е да се игра на тоа дека без разлика на резултат ти ќе искоментираш нешто за јавните или тајните желби, очекувања и стравови на навивачите на Милан.:coffee:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ама кое е објаснувањето ме интересира?
Гледам од стрим и не е многу квалитетна снимката, ама јас не видов Хатебур да ја допре топката.
Влијаел на штоперот.

Ќе објаснат розевите, чек прво да изгуби Аталанта. :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.916
Поени од реакции
23.639
Влијаел на штоперот.

Ќе објаснат розевите, чек прво да изгуби Аталанта. :D
Не знам, мене не ми е ова офсајд. Не можам да најдам видео, ама од сликиве на твитер не ми изгледа дека овој гол треба да се поништи.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.121
Поени од реакции
10.031
Еве видео од дешавката, и по мене иако овој немаше контакт со топката, очигледно е дека беше топка упатена на него и влијаеше на акцијата, колку и да делува глупо некако правилово.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.916
Поени од реакции
23.639
Еве видео од дешавката, и по мене иако овој немаше контакт со топката, очигледно е дека беше топка упатена на него и влијаеше на акцијата, колку и да делува глупо некако правилово.

Не знам. Мене не ме убедува видеово дека топката беше наменета за него. Мислам ок, по секоја логика да, така е. Ама офсајд не се досудува на претпоставки а ниту Хатебур ниту одбранбениот на Фиорентина не играа со топката.

Еве едно прашање. Што ако никој не ја допреше топката до крај и таа завршеше во голот на Фиорентина?
Пак ќе се судеше офсајд заради Хатебур?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.151
Не знам. Мене не ме убедува видеово дека топката беше наменета за него. Мислам ок, по секоја логика да, така е. Ама офсајд не се досудува на претпоставки а ниту Хатебур ниту одбранбениот на Фиорентина не играа со топката.

Еве едно прашање. Што ако никој не ја допреше топката до крај и таа завршеше во голот на Фиорентина?
Пак ќе се судеше офсајд заради Хатебур?
Основата на која е даден тука офсајд е дека Хатебур влијае врз еден од играчите во одбраната на Фиорентина, оној кој го чуваше во конкретниов случај. Дискутабилно е ама тоа ќе е објаснувањето, by the book се тера во случајов ама мислам дека главниот судија мораше ова да го погледне и он да го каже финалниот збор.

Ако никој не ја допреше, ќе беше гол, зашто никако не би влијаел тука Хатебур врз голманот и одбраната.

Последно уредено:
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.121
Поени од реакции
10.031
А дур сме на тема офсајди, зашто ова го гледаа вчера? И зашто Тео не се рачуна?

D6B8D3C1-DC99-4696-AFB5-2EFE7A2A2300.jpeg

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.916
Поени од реакции
23.639
А дур сме на тема офсајди, зашто ова го гледаа вчера? И зашто Тео не се рачуна?

Прегледај го приврзокот 322681
Затоа што е позади голман.

Инаку во врска со Аталанта - Фиорентина :

1645365632979.png

Ако никој не ја допреше, ќе беше гол, зашто никако не би влијаел тука Хатебур врз голманот и одбраната.

Истото може да се каже и за шутот на Руслан. Он е пратен од друг играч во одбраната и автоматски овие двајца, Хатебур и одбранбениот на Фиорентина не учествуваат во акцијата.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Малиновски не ни почна да се радува овој веќе свирна офсајд ко да е најочигледната работа на светот.
Довери не ни отиде да глеа. Даниеле Довери и Лука Банти, па добро, погадно комбо не може да се најде. :D

Вчера и Мурињо нешто гестикулирал за судијата којшто бил син на поранешен поданик на еден директор за кого снимија епизода на еден документарец, чиј клуб ја посрамоти земјата од каде што доаѓа.
Истиот тој клуб денес грчевито се бори за излез во Европа и потребен му е секој бод, како и секој изгубен бод на тие околу него.

:kafence:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.121
Поени од реакции
10.031
Вчера и Мурињо нешто гестикулирал за судијата којшто бил син на поранешен поданик на еден директор за кого снимија епизода на еден документарец, чиј клуб ја посрамоти земјата од каде што доаѓа.
:kafence:
И брат на актуелно директорче во истоимениот клуб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom