Sky*
Не биди коцкест.
- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 5.665
- Поени од реакции
- 7.307
Takticka zamena, all in odat vo LshНа тема Дибала, пак се повреди?
Takticka zamena, all in odat vo LshНа тема Дибала, пак се повреди?
Досадни не во смисол неинтересни за гледање, туку напорни, незгодни за противниците, затоа и го ставив зборот во наводници.Не се подосадни Торино, туку Алегри е најдосаден тренер што постои на планетава. Единствен што може да го убие талентот за давање голови на Влахович и креативноста на Дибала во една утакмица е он.
Мојот одговор е дека не е до Торино туку до Алегри кој од 2010 мисли дека ако поведе 1:0 треба да ја затвори утакмицата со 6 бека. Тоа беше муабетот не кој колку е згоден или незгоден противник.Досадни не во смисол неинтересни за гледање, туку напорни, незгодни за противниците, затоа и го ставив зборот во наводници.
Гледај го бе овој... Остави јас да знам подобро што сум сакал да кажам и што ми бил муабетот, што впрочем и не е толку нејасно во тие 2 реченици.Мојот одговор е дека не е до Торино туку до Алегри кој од 2010 мисли дека ако поведе 1:0 треба да ја затвори утакмицата со 6 бека. Тоа беше муабетот не кој колку е згоден или незгоден противник.
Застарен тип на тренер е братот, ќе лета за брзо.
Муабетот = причината заради која реплицирав.Гледај го бе овој... Остави јас да знам подобро што сум сакал да кажам и што ми бил муабетот, што впрочем и не е толку нејасно во тие 2 реченици.
И уште ми вика што било муабетот, како јас на него да сум се надоврзал, а не обратно.
Апсолутно ништо не менува каков бил Алегри со стилот на Јуриќ. Друго е дали Алегри можел подобро да се справи, но и да тепал Јувентус и со 2-3 гола, не менува тоа нешто со муабетот дека се незгодни да се игра против нив.
Интер и Милан имаа тешки натпревари на Сан Сиро и одвај ги добија со 1:0.
Не сум, али ти пробуваш, а доволно е само да го вклучиш бојлерот.Муабетот = причината заради која реплицирав.
Јуриќ играше лани со Верона многу поопасен фудбал со далеку послаби играчи и со доста повеќе добиени големи тимови, така да не си измислил топла вода.
Се штедеа за вторник со Виљареал, на 50% беа вчера, иначе лагано ќе добиеа.Битно Верона ја тепаа со головите на Влаховиќ и Закарија и се вратија у борба за скудето.
Среќа што со Торино играа па тука ќе им го остаат Влаховиќ кој остана заробен у џебот на Бремер. хехехе
Дома игра со верона. Башка сам си ги донесе овие играчи во средина. А и знаеше кај доаѓа. 0 оправдувања има за овој блам кој го доживува.Дека Пеп Гвардиола со ова и извесен Афена-Гијан во напад ќе освоеше Скудето.
Прегледај го приврзокот 322591
Екипи од дното во ПЛ имаат пореспектабилен состав.