Sky*
Не биди коцкест.
- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 5.741
- Поени од реакции
- 7.488
Takticka zamena, all in odat vo LshНа тема Дибала, пак се повреди?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Takticka zamena, all in odat vo LshНа тема Дибала, пак се повреди?
Не се подосадни Торино, туку Алегри е најдосаден тренер што постои на планетава. Единствен што може да го убие талентот за давање голови на Влахович и креативноста на Дибала во една утакмица е он.
Мојот одговор е дека не е до Торино туку до Алегри кој од 2010 мисли дека ако поведе 1:0 треба да ја затвори утакмицата со 6 бека. Тоа беше муабетот не кој колку е згоден или незгоден противник.Досадни не во смисол неинтересни за гледање, туку напорни, незгодни за противниците, затоа и го ставив зборот во наводници.
Мојот одговор е дека не е до Торино туку до Алегри кој од 2010 мисли дека ако поведе 1:0 треба да ја затвори утакмицата со 6 бека. Тоа беше муабетот не кој колку е згоден или незгоден противник.
Застарен тип на тренер е братот, ќе лета за брзо.
Муабетот = причината заради која реплицирав.Гледај го бе овој...Остави јас да знам подобро што сум сакал да кажам и што ми бил муабетот, што впрочем и не е толку нејасно во тие 2 реченици.
И уште ми вика што било муабетот, како јас на него да сум се надоврзал, а не обратно.
Апсолутно ништо не менува каков бил Алегри со стилот на Јуриќ. Друго е дали Алегри можел подобро да се справи, но и да тепал Јувентус и со 2-3 гола, не менува тоа нешто со муабетот дека се незгодни да се игра против нив.
Интер и Милан имаа тешки натпревари на Сан Сиро и одвај ги добија со 1:0.
Муабетот = причината заради која реплицирав.
Јуриќ играше лани со Верона многу поопасен фудбал со далеку послаби играчи и со доста повеќе добиени големи тимови, така да не си измислил топла вода.
Се штедеа за вторник со Виљареал, на 50% беа вчера, иначе лагано ќе добиеа.Битно Верона ја тепаа со головите на Влаховиќ и Закарија и се вратија у борба за скудето.
Среќа што со Торино играа па тука ќе им го остаат Влаховиќ кој остана заробен у џебот на Бремер. хехехе
Дома игра со верона. Башка сам си ги донесе овие играчи во средина. А и знаеше кај доаѓа. 0 оправдувања има за овој блам кој го доживува.Дека Пеп Гвардиола со ова и извесен Афена-Гијан во напад ќе освоеше Скудето.
Прегледај го приврзокот 322591
Екипи од дното во ПЛ имаат пореспектабилен состав.