Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.365
Поени од реакции
14.782
Не се подосадни Торино, туку Алегри е најдосаден тренер што постои на планетава. Единствен што може да го убие талентот за давање голови на Влахович и креативноста на Дибала во една утакмица е он.
Досадни не во смисол неинтересни за гледање, туку напорни, незгодни за противниците, затоа и го ставив зборот во наводници.

Член од
19 март 2014
Мислења
614
Поени од реакции
928
Досадни не во смисол неинтересни за гледање, туку напорни, незгодни за противниците, затоа и го ставив зборот во наводници.
Мојот одговор е дека не е до Торино туку до Алегри кој од 2010 мисли дека ако поведе 1:0 треба да ја затвори утакмицата со 6 бека. Тоа беше муабетот не кој колку е згоден или незгоден противник.
Застарен тип на тренер е братот, ќе лета за брзо.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.365
Поени од реакции
14.782
Мојот одговор е дека не е до Торино туку до Алегри кој од 2010 мисли дека ако поведе 1:0 треба да ја затвори утакмицата со 6 бека. Тоа беше муабетот не кој колку е згоден или незгоден противник.
Застарен тип на тренер е братот, ќе лета за брзо.
Гледај го бе овој... :D Остави јас да знам подобро што сум сакал да кажам и што ми бил муабетот, што впрочем и не е толку нејасно во тие 2 реченици. :D

И уште ми вика што било муабетот, како јас на него да сум се надоврзал, а не обратно.:D

Апсолутно ништо не менува каков бил Алегри со стилот на Јуриќ. Друго е дали Алегри можел подобро да се справи, но и да тепал Јувентус и со 2-3 гола, не менува тоа нешто со муабетот дека се незгодни да се игра против нив.

Интер и Милан имаа тешки натпревари на Сан Сиро и одвај ги добија со 1:0.

Член од
19 март 2014
Мислења
614
Поени од реакции
928
Гледај го бе овој... :D Остави јас да знам подобро што сум сакал да кажам и што ми бил муабетот, што впрочем и не е толку нејасно во тие 2 реченици. :D

И уште ми вика што било муабетот, како јас на него да сум се надоврзал, а не обратно.:D

Апсолутно ништо не менува каков бил Алегри со стилот на Јуриќ. Друго е дали Алегри можел подобро да се справи, но и да тепал Јувентус и со 2-3 гола, не менува тоа нешто со муабетот дека се незгодни да се игра против нив.

Интер и Милан имаа тешки натпревари на Сан Сиро и одвај ги добија со 1:0.
Муабетот = причината заради која реплицирав.
Јуриќ играше лани со Верона многу поопасен фудбал со далеку послаби играчи и со доста повеќе добиени големи тимови, така да не си измислил топла вода.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.365
Поени од реакции
14.782
Муабетот = причината заради која реплицирав.
Јуриќ играше лани со Верона многу поопасен фудбал со далеку послаби играчи и со доста повеќе добиени големи тимови, така да не си измислил топла вода.
Не сум, али ти пробуваш, а доволно е само да го вклучиш бојлерот.

Не вреди веќе, безвезе ќе губиме време и ќе ги замараме другите, кога ќе ти помине нервозата, ќе видиш дека не ти држи форсирањето.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Кога Кин ќе го ставиш како замена, и Меси, Роналдо, Левандовски и сите слични ќе изгубат знаење за гол, па и игра.
Детено Кајо корења ќе фати на клупа.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
Дуле дно проби задњиве две утакмице. Ќе му ебе матер Алегри на овој, и самодоверба и све ако не сврзе сеа серија голои.
Вчера имаше еден срамен обиз за лажен дриблинг со тело нешто боштум, овој дефанзивецот не се ни помери :icon_lol:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Битно Верона ја тепаа со головите на Влаховиќ и Закарија и се вратија у борба за скудето.

Среќа што со Торино играа па тука ќе им го остаат Влаховиќ кој остана заробен у џебот на Бремер. хехехе

Член од
31 јануари 2022
Мислења
377
Поени од реакции
995
Битно Верона ја тепаа со головите на Влаховиќ и Закарија и се вратија у борба за скудето.

Среќа што со Торино играа па тука ќе им го остаат Влаховиќ кој остана заробен у џебот на Бремер. хехехе
Се штедеа за вторник со Виљареал, на 50% беа вчера, иначе лагано ќе добиеа.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Дека Пеп Гвардиола со ова и извесен Афена-Гијан во напад ќе освоеше Скудето.

Прегледај го приврзокот 322591

Екипи од дното во ПЛ имаат пореспектабилен состав.
Дома игра со верона. Башка сам си ги донесе овие играчи во средина. А и знаеше кај доаѓа. 0 оправдувања има за овој блам кој го доживува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom