Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа да погодам, доаѓа време за "ако не се усериозниме нема ни топ 4 да фатиме" коментари
На следен кикс на Интер, ќе се игра за титула пак.
Интересен офсајд.![]()
![]()
![]()
![]()
Влијаел на штоперот.Ама кое е објаснувањето ме интересира?
Гледам од стрим и не е многу квалитетна снимката, ама јас не видов Хатебур да ја допре топката.
Влијаел на штоперот.
Ќе објаснат розевите, чек прво да изгуби Аталанта.![]()
Еве видео од дешавката, и по мене иако овој немаше контакт со топката, очигледно е дека беше топка упатена на него и влијаеше на акцијата, колку и да делува глупо некако правилово.
Основата на која е даден тука офсајд е дека Хатебур влијае врз еден од играчите во одбраната на Фиорентина, оној кој го чуваше во конкретниов случај. Дискутабилно е ама тоа ќе е објаснувањето, by the book се тера во случајов ама мислам дека главниот судија мораше ова да го погледне и он да го каже финалниот збор.Не знам. Мене не ме убедува видеово дека топката беше наменета за него. Мислам ок, по секоја логика да, така е. Ама офсајд не се досудува на претпоставки а ниту Хатебур ниту одбранбениот на Фиорентина не играа со топката.
Еве едно прашање. Што ако никој не ја допреше топката до крај и таа завршеше во голот на Фиорентина?
Пак ќе се судеше офсајд заради Хатебур?
А дур сме на тема офсајди, зашто ова го гледаа вчера? И зашто Тео не се рачуна?
Прегледај го приврзокот 322681
Ако никој не ја допреше, ќе беше гол, зашто никако не би влијаел тука Хатебур врз голманот и одбраната.
И брат на актуелно директорче во истоимениот клуб.Вчера и Мурињо нешто гестикулирал за судијата којшто бил син на поранешен поданик на еден директор за кого снимија епизода на еден документарец, чиј клуб ја посрамоти земјата од каде што доаѓа.
![]()