Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кафе варам у Делимано од пазарА едно кафе да свариш у гезве како се пресметува колку ке потороши ринглата @PticaSelica
Свеедно дал е со шекер или без
А после ке те праашам за бојлерот дома од 80л....и ке го споредиме со радијатори од 100ребра кои немаат повеќе од 30л
Ти дома уште си на ОнОфф клими од Фонко времето нели...и сеуште си у филмот економичен јебеш инвертери....
Сокот од портокал е најбитен. Забележете, во 99% од филмовите пијаат сок од портокал. Како бе еднаш не си рекоа да пијаат од јаболко бистар пример, или шо знам аронија нешто, боровница?
Дали си сериозен? Аууу, колку лош ми беше мене филмот!Pocnuvaat da prezemaat novite decki
Otvorija so dramata do bez zdiv
Preporaka
Дали си сериозен? Аууу, колку лош ми беше мене филмот!
На кој мој screenshot?Ги приметив и претходно на твојот скриншот.
Тоа филмот е романса, ама дај му шанса може сетингот да те дирне, да осетиш малку дел од најизвиканиот период од 20тиот век - roaring '20s. Забави, шампањи, и многу класа.Не. Сум го забораил овој ГаЅби знаеш дека.
40 minuti kako go gledam, mi se dopagja.Вчера по втор или трет пат го глеав францускиот The Intouchables.
Не постои посмешен, полабав, и посмешнотажен филм.
Па каква врска има едно со друго?