Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Некои шпекулации одат дотаму дека од Јувентус ќе бараат да се преигра дуелот од Суперкупот

Ова што си допишал новинарот на крај, официјален став на клубот да не е?
Јас само се изнасмеав. Ако го преведеш твитот ќе видиш дека пишува Јуве дека известиле дека ќе поднесат приговор. Дали е вистина или не, не знам. Јас ниту ги следам нив на социјалниве мрежи ниту пак сакам да ги следам.

Поентата зошто е смешно и тажно ова воедно, е тоа што јувенташите сте лоши губитници(не сите нормално). Тоа се покажа со Бонучи вчера, денес со статијава која излегла од навивач, а уште полошо би било и како клуб ако стварно е вистинито ова што е пишано. Ние сме напатени души, сме плачеле, сме пцуеле и конечно освојуваме неколку титули после 10+ години и читаш како не било регуларно ... смешно е. А сосема заслужена беше победата.

П.С. линкот ми го прати навивач на јуве

Последно уредено:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Од мафијашка држава со таков менталитет шо можиш да очекуваш...оние филмојте со Ал Капоне, Тони Монтана и Вито Корлеоне се чиста вистина. И плус не знам дали имате забележано ама скоро секое Дерби на Италија има контроверзни судиски одлуки. Значи дерман да се немало од овие Јувентус.. :icon_lol:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.325
Требаше уште еден играч на Наполи да им исклучат за да дадат гол, каква луда утакмица во купот.
2-2, три црвена картона.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
:LOL:
Каква врска има Тони Монтана со Ањели, Италија, менталитетот и мафијашката држава?
Добро од целата поента за ова се фати? СК-Донев

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Дали Милан му пресуди на Шевченко.
Шева имаше одлична играчка кариера и сакав да успее и да има и добра тренерска кариера но некако не ми е за тренер,премногу е пасивен и без темперамент и емоции.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom