Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.170
За мене Дибала е најдобар играч во серија А,под услов да е здрав и да го заобиколат повреди.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.073
Поени од реакции
7.035
За мене Дибала е најдобар играч во серија А,под услов да е здрав и да го заобиколат повреди.

По таа логика лани Ибра беше најдобар играч пошо имаше дадено 15 гола од пола утакмици.....

Неможе да биде најдобар некој што не игра....еве Чаноглу нека е најдобар има два три гола од 30 метри и 3-4 асистенции од корнери :icon_lol:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.170
По таа логика лани Ибра беше најдобар играч пошо имаше дадено 15 гола од пола утакмици.....

Неможе да биде најдобар некој што не игра....еве Чаноглу нека е најдобар има два три гола од 30 метри и 3-4 асистенции од корнери :icon_lol:
Не зборам за лани или сезонава,општо според мене е најдобар играч.
Го памтам од Палермо уште,од курот ќе си гризнев што јувентус го зема пред носот на Интер.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.959
Не зборам за лани или сезонава,општо според мене е најдобар играч.
Го памтам од Палермо уште,од курот ќе си гризнев што јувентус го зема пред носот на Интер.

Можеби најдобар опис за Дибала е "недоречен". :D

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Дибала е страшно талентиран играч ама е премногу стаклен. Ни пола од очекувањата не ги исполни за јувентус. Толку време е таму сеуште чекаат да стане лидер и да се изнадава голови. Едноставно не вреди за платата која ја бара. Само ќе се заглават со него.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom