Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
За мене Дибала е најдобар играч во серија А,под услов да е здрав и да го заобиколат повреди.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

За мене Дибала е најдобар играч во серија А,под услов да е здрав и да го заобиколат повреди.

По таа логика лани Ибра беше најдобар играч пошо имаше дадено 15 гола од пола утакмици.....

Неможе да биде најдобар некој што не игра....еве Чаноглу нека е најдобар има два три гола од 30 метри и 3-4 асистенции од корнери :icon_lol:

По таа логика лани Ибра беше најдобар играч пошо имаше дадено 15 гола од пола утакмици.....

Неможе да биде најдобар некој што не игра....еве Чаноглу нека е најдобар има два три гола од 30 метри и 3-4 асистенции од корнери :icon_lol:
Не зборам за лани или сезонава,општо според мене е најдобар играч.
Го памтам од Палермо уште,од курот ќе си гризнев што јувентус го зема пред носот на Интер.

Не зборам за лани или сезонава,општо според мене е најдобар играч.
Го памтам од Палермо уште,од курот ќе си гризнев што јувентус го зема пред носот на Интер.

Можеби најдобар опис за Дибала е "недоречен". :D

Дибала е страшно талентиран играч ама е премногу стаклен. Ни пола од очекувањата не ги исполни за јувентус. Толку време е таму сеуште чекаат да стане лидер и да се изнадава голови. Едноставно не вреди за платата која ја бара. Само ќе се заглават со него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom