Bravo za blgarskite braka, te taka se pravi protest,a ne kako nas.
Ако видиш која партија ги организира протестите, нема да ти биде баш за браво, а нема да ти е пријатно да ги нарекуваш браќа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bravo za blgarskite braka, te taka se pravi protest,a ne kako nas.
Zaboraviv podnavodnici da stavam na zborot braka, a znam koja partija gi organizira...sepak samiot protest protiv fasistickive ludacki merki I glupavite kovid pasosi treba da gi I'ma nasekade u svetov.... Ova ne se trpi poveke.Ако видиш која партија ги организира протестите, нема да ти биде баш за браво, а нема да ти е пријатно да ги нарекуваш браќа.
Контра мерките? Кои мерки![]()
Пановски: Зимскиот распуст да се продолжи за две недели, потоа учениците без маски на училиште
Зимскиот распуст на учениците треба да се продолжи за две недели, а потоа децата да тргнат на училиште без маски, смета проф. д-р Никола Пановски.Follow Kana...youtu.be
Како што гледаме наративата веќе е свртена контра мерките и другите глупости, прво др. Даниловски сега и Пановски. Цар.
Zaboraviv podnavodnici da stavam na zborot braka, a znam koja partija gi organizira...sepak samiot protest protiv fasistickive ludacki merki I glupavite kovid pasosi treba da gi I'ma nasekade u svetov.... Ova ne se trpi poveke.
Zosto mora da I'ma kovid sertifikat, zosto?
Не, никако, не доаѓа у обзир...ке им се плукнам на грчиштана и на други..ке си седам у Мк и не мрдам никаде.тетке земи си фалц, @Сладоледџија ќе ти фати врски таму он е доктор за фалц сертификати
Контра мерките? Кои мерки? Сосема валидно барање веќе, само се залажуваме дека ,,имаме мерки,, кога година дена си цепаме шведски модел што очигледно се повеќе и повеќе земји го преземаат, и ќе се согласиме со тоа дека сите ќе си го лежиме. За жал мислам дека веќе реалноста е таа за цел свет.
100e od falc, take it or leave it .тетке земи си фалц, @Сладоледџија ќе ти фати врски таму он е доктор за фалц сертификати
Нека стимулираат, што сакаат нека прават, само нека ги укинат тотално сите идиотизми со кои малтретираат две години.Најавени владини стимулативни мерки за младите кои ќе се вакцинираат. Јасен е отпорот кај младите...затоа што немаат реална потреба од таа вакцина, ама нека, имаме хеликоптер пари, слободно нека си трошат. Далеку подобро отколу рестриктивни мерки какви што има во тоталитаристичка Австралија.
Не, никако, не доаѓа у обзир...ке им се плукнам на грчиштана и на други..ке си седам у Мк и не мрдам никаде.
Се давам доста лесно, нека пратат некоја млада докторка или сестра да го шири словото на псевдонауката и ќе паднам на нејзиниот лежерен тон, на гласот кој ќе ме хипнотизира и очите кои ќе ме опијат со љубов. А ми го праќаат Рон, што да му правам, му давам 50 ден да си купи сладолед или грицки!Нека стимулираат, што сакаат нека прават, само нека ги укинат тотално сите идиотизми со кои малтретираат две години.
Тешко на тој кој за 50 евра ќе промени мислење и ќе истрча да се вакцинира.
А од кај знаеш, можеби нема да е парична стимулација, можеби ќе ги нудат женските од по дома.
Да ви споделам мое искуство..
Четвртокот одам на работа, здрав прав, полн со енергија. Колегата кивнува на кај мене на метро оддалеченост. По пола саат прави тест - позитивен.
Петокот почнав да поткашлувам и спиеме на растојание со сопругата.
Саботата гребење во грлото, очите ми тежат, омалаксаност и болки во мускулите.
Неделата константна покачена температура и треска. Саботните симптоми x 2.
Понеделник позитивен брз тест и позитивен пцр тест. И сопругата позитивна. Варијација Омикрон.
Вчера и денеска - блага болка во грлото, грозна главоболка, затнат нос, печење во очите, омалаксаност и болки во мускулите.
Совет - обавезно носете маска кога имате контакт и секогаш држете дистанца.
П.с вакцинирани сме и двајцата со 2xBiontech
Еве уште еден предлог. Сите засегнати и загрижени за вакцинацијата да пријават по некоја женска личност од потесното семејство на возраст 18-35 години. Верувам ги има во добар број и сигурен сум дека ќе вроди со плод, посебно тинејџерите има по 3 дози да примат во три дена.Се давам доста лесно, нека пратат некоја млада докторка или сестра да го шири словото на псевдонауката и ќе паднам на нејзиниот лежерен тон, на гласот кој ќе ме хипнотизира и очите кои ќе ме опијат со љубов. А ми го праќаат Рон, што да му правам, му давам 50 ден да си купи сладолед или грицки!
Ниту една мерка нема да даде ефект во оваа временска инстанца, Омикрон дава значително полесни симптоми и полесна клиничка слика, шансите за хоспитализација се опаднати и се наоѓаме на среде бран! Закаснета мерка.![]()
А како тоа делтата исчезнува поради омикронот ако омикрон не штити од делта?Ne, edina srekja e sto deltata izceznuva poradi omikronot.
можда сега е шансата со омикрон, ако се поминува полесно, но меѓу народот е и делтата ... без мерки и делтата ќе се рашири![]()
Пановски: Зимскиот распуст да се продолжи за две недели, потоа учениците без маски на училиште
Зимскиот распуст на учениците треба да се продолжи за две недели, а потоа децата да тргнат на училиште без маски, смета проф. д-р Никола Пановски.Follow Kana...youtu.be
Како што гледаме наративата веќе е свртена контра мерките и другите глупости, прво др. Даниловски сега и Пановски. Цар.