Отиде и ти во земјата на затворски чувари и затвореници. Се продаде за тие австралиски долариНе верувам, кај мене пишува ова:
Прегледај го приврзокот 319119
би требало само да го благословат со казна.
Кано бе ко стока во резерват ве чуваат, шо земја стана Австралијаkaj im e videoto? o
Не би ми сметале овие правила мене. Генерално не ми сметаат земји со вакви закони, туку земји каде законите не се почитуваат, пр. Северниот Фиром.Отиде и ти во земјата на затворски чувари и затвореници. Се продаде за тие австралиски долари
Кано друже мртва ти е државата, без да се напаѓаме пак ама имам контакти со наши млади од Мелбурн, какви срања се случуваат таму нашата Македонија е рај за живеење. Двајца од нив, млади луѓе се и летово се вратија да живеат во Македонија( Битола), баш поради овој проблем со "правилата". Да не навлегувам во офтопик со теми што не се за тука.sto da vidam? idniski portal sto ima 3 fotki od nekoj kako drzi kafe i dzandari? kaj im e videoto? od kaj zneme sto bila situacijata, i na kraj krajeva DA, imaat pravo da vidat dali stvarni pie ili se preprava posto takvi bea pravilata...
sfakam deka ti e cudno, ti zivees u drzava kade nikoj ne pocituva nisto pa koga ke vidis kako se sproveduvaat pravilata ti e cudno. zal mi e za tebe.
lol uporen decko si ti... i?Кано бе ко стока во резерват ве чуваат, шо земја стана Австралија
Melbourne police 'check coffee cups' to ensure residents aren't violating mask mandates
Footage has emerged of police in Victoria checking people’s coffee cups in a park to ensure they were genuinely drinking coffee and not using an empty cup as...www.youtube.com
pa od bitola se de toa kazuva seКано друже мртва ти е државата, без да се напаѓаме пак ама имам контакти со наши млади од Мелбурн, какви срања се случуваат таму нашата Македонија е рај за живеење. Двајца од нив, млади луѓе се и летово се вратија да живеат во Македонија( Битола), баш поради овој проблем со "правилата". Да не навлегувам во офтопик со теми што не се за тука.
valjda ko @A__ kafanski ljubiteli/seljaci kako sakasОд Мелбурн се вратиле во Битола ради ковид мерките? Во Битола се вратиле? Можеш да споделиш што се по струка ако не е превише тајна?
Така е peja989 се вратиле за подобар животОд Мелбурн се вратиле во Битола ради ковид мерките? Во Битола се вратиле? Можеш да споделиш што се по струка ако не е превише тајна?
boemi od sirok sokak...Така е peja989 се вратиле за подобар живот
Абе види, Македонија во никој случај не е рај за живеење. Потребите и амбициите на човекот му се тие шо му стварат перцепција каде му е рај за живеење. Јас искрено не би трпел ваква тиранија како во Австралија, макар зимал и 15.000 долари месечно. Некои можат, некои се принудени, некои верувај или не уживаат во тоа.Кано друже мртва ти е државата, без да се напаѓаме пак ама имам контакти со наши млади од Мелбурн, какви срања се случуваат таму нашата Македонија е рај за живеење. Двајца од нив, млади луѓе се и летово се вратија да живеат во Македонија( Битола), баш поради овој проблем со "правилата". Да не навлегувам во офтопик со теми што не се за тука.
Па за 5 дена поминува новиов сој, сите држави ќе треба да намалат должина на карантин.Дур Кано се кријат ко глувци во Австралија и го напаѓаат Новак што позитивен се шетал меѓу деца, Швајцарија го намалува карантинот за корона позитивните од 10 на 5 дена.
За некој месец се надевам сите луди мерки ќе ги тргнат во Европа а Кано и верните австралијанци ќе ја држат линијата на спасот, маски и по дома и сите обавезно вакцинирани