- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.203
- Поени од реакции
- 10.232
7. првиот гледан филм во кино
The Smurfs 2 (2013)
The Smurfs 2 (2013)
Во Домот на културата во Кочани. Не беше преку школо, онака само упаднавме тројца четвртоодделенци. Преку школото не' водеа следната година на Star Wars: Phantom Menace. После филмот враќање дома по темница и муабети "Еј брат замисли сега Годзила да ни излезе од некаде".![]()
Godzilla (1998) - IMDb
Godzilla: Directed by Roland Emmerich. With Matthew Broderick, Jean Reno, Maria Pitillo, Hank Azaria. French nuclear tests irradiate an iguana into a giant monster that heads off to New York City. The American military must chase the monster across the city to stop it before it reproduces.m.imdb.com
Kakov Volsebnicki kamen, Kamenot na Mudrosta eИмаше фрка со името на филмов затоа и различни корици,на imdb сеуште стои Волшебничкиот камен,на други места е Философскиот камен.
Kamenot na Mudrost ima poekje smisla nego Osmiot patnik aka AlienKakov Volsebnicki kamen, Kamenot na Mudrosta e![]()
Само штрафчиња летаа од тој роботот, сцената кога се тепаа. Картонските наочари уште ги чувам во некоја од кутиивеСе погоди некако спонтано со комиткава заедно филм да сум глеала у кино
Со татко ми бев да го гледаме, и многу убаво си поминав. Некаде имав и подетално пишано за ова искуство ама сега ме мрзи да го барам. Прво па 3Д, со тие картонските наочари. Не оти имаше многу 3Д сцени ама тие што ги имаше ми се врежани во меморија за навек. Друго ништо не памтам од филмот, мислам и дека беше за нијанса послаб од другите два.