Џ
Џонтра Волта
Гостин
Завчера го имаше The Revenant на ТВ1000, го поглеав малце чисто да се потсетам каква мехара од филм е ова драги мои.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Завчера го имаше The Revenant на ТВ1000, го поглеав малце чисто да се потсетам каква мехара од филм е ова драги мои.
Кога го гледаш Лео претепан, умрен таков, одерен, снегови, мразулци, нема никој, у пм негде вукојебина, па индијанци те делкаат, не знам, али многу ми се допаѓа цела таа негова голгота и примална борба за живот.
Џона Хил ми беше најјак, скроз погодена му е улогата на такво лигаво, препичено, мало створење.Поише го хејтам Оскарот на Леонардо отколку самиот филм. Пошто да не беше Оскарот, филмов немаше ни да се дискутира многу, ќе си останеше на просекот наречен 7ца рејтинг.Со тебе ли го дискутиравме порано овој? Ваљда, штом еве ти го плукаш филмот. Јас пак кога и да го зачекам по тв, скоро секогаш го догледувам, сфатив дека причината за тоа е што ми дава мотивација за животот.Кога го гледаш Лео претепан, умрен таков, одерен, снегови, мразулци, нема никој, у пм негде вукојебина, па индијанци те делкаат, не знам, али многу ми се допаѓа цела таа негова голгота и примална борба за живот

Поише го хејтам Оскарот на Леонардо отколку самиот филм. Пошто да не беше Оскарот, филмов немаше ни да се дискутира многу, ќе си останеше на просекот наречен 7ца рејтинг.
Бреј 7 години поминале.![]()

Нема шанси да земе. Не е геј, ниту пак е црнец, плус ја изневери сопругата.Може сега пак ќе му дадат за улогата на АИЛФ и ќе почнеш со друг хејт.![]()

Нема шанси да земе. Не е геј, ниту пак е црнец, плус ја изневери сопругата.
Теорија нема ваква улога да земе Оскар.![]()

Christmas in Connecticut да го гледашМе удри некој Крисмас хајп па викам ај покрај учењево за испити да земам да изгледам некои филмови на веке споменатата тема. Почнав со Love Actually, солидно оценет од моите френдови на летер.
Се на се 4/5.
Започна малку тромаво, додека се запознаеш со сите 28 парови хах.. Интересен развој на настаните и нееколку мех моменти. Омилен пар така да кажам ми беа премиерот и Натали.
Го препорачувам филмот. Ако сте сингл и сте во некоја тешка фаза, одминете го. Продолжувам утре, ако остане време, со, се разбира, Сам дома.
)Ревенант е чиста 10каПоише го хејтам Оскарот на Леонардо отколку самиот филм. Пошто да не беше Оскарот, филмов немаше ни да се дискутира многу, ќе си останеше на просекот наречен 7ца рејтинг.
Бреј 7 години поминале.![]()

Браво за ефектите, тие и го извадија филмот... Колку и да се конфронтирам со голем број на љубители на ликот и делото на Лео за мене е многу просечен лик... Малце поспецифична улога за разлика од другите и толку. Симбол ми е за тип на филмови како Титаник ( и така ми е одбивен тој филм и страшно патетичен, па кога ќе ја слушнам песната ми се лоши).Ревенант е чиста 10ка
Шала на страна, филмот можеби е некој просек ама за мене има посебно значење. На визуелни ефекти работат у принцип многу компании и се сецка филмот на делови. Зависи од тоа што се бара, во просек во Македонија се работеа по 100-150 сцени од еден филм. Ревенант можеби 40% од вузиелните ефекти ги работевме тука, по 18 саати сме работеле дневно со месеци.
Дали е заслужен оскарот? Веројатно не споредено со тоа какви филмови имал Лео. Али сакам да верувам дека ние имаме придонесено за тој оскар![]()