Добар е овој Dont Look Up, само некако безвезе собрале таква екипа, можело ова да помине и со поскромен буџет за актери.
Не и е срам на онаа Кејт Бланшет да дојде ваква напумпана со пластика у тоа лицето и да не можам да ја познаам 15 минути. Па да не прочитав на почетокот дека и она ќе постои у филмов, коа ќе ја видев водителката ќе помислев брејј женава ама ми личи на Нада Топчагиќ и Кејт Бланшет у едно.
-Непотребно трошење пари на нејзе.
Мојот човек Мајкл Чиклис беше присутен у пола сцена, отечен како бумбар. Ама добро ај, не е некој актер он па да речеш непотребен бил тука.
Рон Перлман или проклетиот Клеј Мороу, исти курац.
Па и Мерил Стрип мада ај оваа е веќе у години, и океј и се вакви полуулоги.
И оној Мајк Рајланс да ти е језа да го глеаш, пун пластика и пудра.
Тимоти немаше потреба истотака. Aма добро, и ја би прифатил малце да ја лапам Џенифер. хехе ок не кур ме цитирајте да ми повраќате.
ДиКаприо стандардно добар. AILF бе да ти ебам хахахахаха
И Џенката беше супер истотака.
Цел филм се чудеше како тој генералот им наплаќаше за грицките у Белата Куќа, кои всушност беа бесплатни. хахахахахахаххаха
Вика, високо рангиран генерал е, работи у Пентагон, кујзне колку плата зима и не ми е јасно за кој кур ни зимаше пари за ситници кои се бесплатни. И црнецот се надоврза со приказна дека Стинг го глеал у очи и му прднал.
А тој па црнецот коа го апсеа од ФБИ, викаше ок ок полека, јас само имам повеќе пигмент од вашиот хахахахахаха им објаснуваше историја на човечко потекло.
Добар филм, добра сатирична критика удира, само некако мислам дека е малце предолг, можеле да скинат едно пола саат, али океј е.
За таа најпоследната сцена после одјавната шпица, у каков момент ме фати, не ви кажувам.