Депилирани мажи: да или не?

Depilirani mazi-da ili ne?


  • Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Само кај шо мора, јбг како ке се чуствуваш ко машко ебаго ... освен оправдано за спортисти, се потат, пример фудбалерите, на нозите мора да се пошо чорапи до колената тие влакна сигурно пречат нели?
 

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Кај мора момаче?
 
Член од
29 ноември 2007
Мислења
202
Поени од реакции
1
Абе не се занасајте депилација за машки?!-Нееееее!Имам еден пријател тренира фудбал и се депилира по нозете ама тоа е ОК мислам него го гледат по утакмици и така да нема нишо срамно...Али за обичен човек...НЕ!:)
 

Ѓорѓески

Бивши Скај Дог
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.661
Поени од реакции
945
Ако има влакна по плеќите и градите иако сум машко ми се гади чудно ми е и тие типци вреди да се издепелираат,


но некое машко да земе да си ги бричи нозете без потреба е тоа нема смисла.

Среќа што и не сум “влакнест“ онака Ресавска крв тече у мене и немам никаков проблем, се брадата ретко си ја бричам и среќен сум:)
 

elencesrce

Love Is In The Air!
Член од
10 јануари 2008
Мислења
95
Поени од реакции
2

Depilirani mazi jas sum za DA zosto da ne mene na primer ne bi mi bilo ubavo da vidam nekoe masko so vlakna na nozete i gradite uhh a ako ne mu se poznavaat togash bez veze da se depilira toa NE a ustvari sekoj ima svoe pravo sto saka da pravi so svoeto telo :) :) :)
 

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Ako nekoj profesionalno se zanimava so nekoj sport opravdano e da go izdepilira celo telo.Inaku za noze i race stvarno nema potreba.Pod pazuvi gradi intimata grb i butovi da.ama cel tasma da si glupo e nekako
 

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
И јас мислам дека јавните личности треба да водат грижа за нивниот изглед и почесто да се средуваат. А за лична хигиена треба секој да си води грижа за своето тело и својот изглед.
 

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.278
Јас со тоа немам некој голем проблем, но доколку би имал, сигурно би се издепилирал. Не за некој друг, туку за мене, да се чувствувам подобро и да имам самодоверба.
 

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Само под мишка. Останатото ми е грдо и немажествено. Па уште кога ќе видам како им растат подкожни влакна или бубуљичиња од депилацијата...нееее...Мажи, гордејте се со вашата машкост:mist: !
Фала богу имаме и поддршка од понежната половина на човечкиот род! Јас имам видено еден фраер, избричен(и депилиран нека е сеедно) на рацете и нозете и стварно мислам дека тоа уопште не е у ред,не личи на машко. Ајде бричење мишки и шишање на Мишо на понискиот спрат разбирам, депилација на грб или гради пак може да се голтне, ама раце и нозе :nenene:
 

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Сакам мажи депилирани под мишка,на градите ( под услов да имаат љубовен тепих,се разбира :) ) и секако мажи средени „долу„... на раце и на нозе не ми смета ако има дечкото влакна,ама ако се ептен црни,долги и дебели.... тогаш поарно и на раце и на нозе да се избричи... ама ептен ако нејќи,нема да го терам :):):)
 

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Хигиенски е ок но се што е претерано е претерано.....
п.с (скоро сите фудбалери се депилирани)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom