Konkretno za defrost ,sabajlevo kaj 6casot mojata gree gtech 3.5ka imase defrost pa startuva so greenje i rabotese so 900w nekoi 10tina minuti i pak vleze vo defrost na -5c nadvoresna temperatura cisto bez oblaci suvo.Prviot defrost bese podolg period ,a vtoriot pokratok ama sepak okolu 5min.Od eden usran post deka nekomu, nekade na nekoja, edna edina Tundra ne se gasel ventilatorot pri defrost se izgradi cela prikazna. Predatori zad sekoj grm edvaj čekaat i najmala slabost da kidisaat i omalovažuvaat.
Na mojot post deka nekogaš se slučuva 2-3 pati paligasenje posle defrost vednaš se nakalemi prijatelov so tekstot pogore koj voopšto ne se odnesuva za mojata klima. Od 2-3 pati stanaa 3-4, od nekogaš stana sekogaš, od T pogodni za defrost od -2 c do +2 C so magla stana -10 pa i -15 C. Smešno e da se zbori za defrost na vedro vreme i T pomala od -2 C. Baška klimata ni kriva ni dolžna se prekrsti vo GOMCETO.
Ako nekomu znači moeto mislenje će kažam deka klimata od potpisot e poveće od dobra za platenoto i deka gi ispolni moite očekuvanja. Normalno deka sekogaš ima podobro, no smetam deka za mnogu poveće pari bi dobil mnogu pomalce od ova što go nudi.
Tolku, nema da se dokažuvam so nikogo ništo.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk