Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дека е машина за пари, е. Ама филмовите т.е. улогите му се бог да чува... Еве од 2018 навака го држи врвот (или прво или второ место) како најплатен актер. Под него се Крис Хемсворт, Роберт ДЏ, Марк Волберг, Бен Афлек и еве Џорџ Клуни во 2018 распалил со 239 милиони.
Сите овие се далеку од добри глумци ама во споредба со карпава за него се Џек Николсон.
Абе види држи вода и твојов муабет ама што знам, Марк барем има улоги што биле ок... The Departed, Shooter, The Fighter, Deepwater Horizon, The Gambler па еве и Тед. Не е дека го мразам Рок па сеа ќе хејтам, му ги имам изгледано скоро сите филмови ама не сум видел една улога да речеш океј браво. Филмовите му се баш за тепање време пред телевизор ако немаш ништо попаметно.Ај другиве, ама Марк Волберг подобар?Па и да бидам искрена, радо би го гледала Рок неголи одвратнион Афлек.
Она што е малце за греота овде е што сите овие фаци, кој поталентиран, кој за свирче исто не го бива ко Рок, вадат пари од суперхеројски филмови. Тој е само поуспешен за нијанса во истото.![]()
Абе види држи вода и твојов муабет ама што знам, Марк барем има улоги што биле ок... The Departed, Shooter, The Fighter, Deepwater Horizon, The Gambler па еве и Тед. Не е дека го мразам Рок па сеа ќе хејтам, му ги имам изгледано скоро сите филмови ама не сум видел една улога да речеш океј браво. Филмовите му се баш за тепање време пред телевизор ако немаш ништо попаметно.
Бен Афлек е надвор од сите конкуренции.. Има енергија на крап..Ај другиве, ама Марк Волберг подобар?Па и да бидам искрена, радо би го гледала Рок неголи одвратнион Афлек.
Она што е малце за греота овде е што сите овие фаци, кој поталентиран, кој за свирче исто не го бива ко Рок, вадат пари од суперхеројски филмови. Тој е само поуспешен за нијанса во истото.![]()
ќе грми
Другар ти бил во право, колку што ме држи сеќавање на срањево.проесечен е филмот, тројче
можно е да сум му дал околу 7-8 пошо ми беше нормален филм од Линч, шо не е честа ствар
океј не знам зошто не ми е во гледани на имдб.... зар го иам глеано пред повеќе од 10 години (односно пред да почнам да бележам)?
а се сеќавам и на м0абет со другар дека филмов ја сум го сметал за нормален а не бил нормален
Може да беше истиот. Не го гледав, само видов дека и предходниот ден даваа Индијана Џонс филм.Да не беше овој?
![]()
Секој ден даваат по еден, различенсамо видов дека и предходниот ден даваа Индијана Џонс филм.