UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јули 2012
Мислења
2.423
Поени од реакции
7.110
Би требало да е Суле.
Знам, али морав да пишам. :D
Сеа не знам, така е правилно или нашиве стандард си имаат по некој на кој му мењаат име. Јас прв пат слушам некој коментатор, Суле да го нарече Зиле.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Заклучоков на Филевски е on par со изјавата на Лапорта дека Дембеле бил подобар играч од Мбапе.

Каков лик еј...заради ваквите ко него ја замразив Барселона, дај боже уште 1000 години гла да не кренат и да читаме вакви постој кај шо надалеку се чуствува плачот. Во ред е, знајме дека е дел од тие пењите и официјален член нешто во Барселона, ама толкав бот нема ниту кај партиите кај нас... невозможен чоек.

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.671
Каков мртвак е Филево. Абе седи прај си репортажи од Гозо и замишљај си дека некој ти ги глеа.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Овој најде да кажува за нехаризматични без карактерни ликови а навива за тим каде продефилираа играчи како Пике, Алба, Алвес, Бускетс, Чави, Валдес.

Да му ебам све у домашнина негово. Куртон.
Овие шо ги наброа имат трчање по судии скил левел 94

Член од
14 април 2012
Мислења
32.800
Поени од реакции
67.145
Знам, али морав да пишам. :D
Сеа не знам, така е правилно или нашиве стандард си имаат по некој на кој му мењаат име. Јас прв пат слушам некој коментатор, Суле да го нарече Зиле.
Мислам дека и Сане го викаат Зане... нека потврди некој што се спрема да се сели :D

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Barcelona have become regular victims of Bayern's, losing six times and winning just once of their seven meetings in the last decade. The Germans have scored 24 goals to Barcelona's seven, and 14 of those have come in the last three games.

In all, the record is 28-12 in the Champions League and 32-15 in all competitions.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Би требало да е Суле.
Не се чита Суле во никој случај. Кога во ваков случај Ѕ е на почеток на зборот се чита како наше З. У со две точки (умлауб) е нешто измеѓу наше У и И, така да би било Зуле или Зиле.

За Сане не сум сигурен пошто не ми личи дека е Германец по потекло. Ако одиме по иста логика би бил Зане.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.202
Поени од реакции
27.919
Не се чита Суле во никој случај. Кога во ваков случај Ѕ е на почеток на зборот се чита како наше З. У со две точки (умлауб) е нешто измеѓу наше У и И, така да би било Зуле или Зиле.

За Сане не сум сигурен пошто не ми личи дека е Германец по потекло. Ако одиме по иста логика би бил Зане.
На Суле презимето му е унгарско по некој дедо на татко му што значи дека и германската верзија не е правилната.
Секој како што сам ќе си го напише името и презимето у имиграционо или како неговите ќе го запишат у матично така ќе биде и официјално.

Кај Швајцарциве ги имаш Џемаили - Dzemaili и Џака - Xhaka :toe:

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.176
Поени од реакции
4.014
А тоа што 22-ца гласале дека Барселона ќе биде шампион на ЛШ? Трет тим со најмногу гласови. WTF!!? o_O

Четворица што гласале за некој друг уште се во игра :icon_lol:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
А тоа што 22-ца гласале дека Барселона ќе биде шампион на ЛШ? Трет тим со најмногу гласови. WTF!!? o_O

Четворица што гласале за некој друг уште се во игра :icon_lol:
Јас гласав за Барса :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.800
Поени од реакции
67.145

Сакав да кажам дека се работи за него, не дека Суле е правилно :D

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Сакав да кажам дека се работи за него, не дека Суле е правилно :D
Он е!
Инаку да, би звучело како Зуиле, ако ü то е вакво со две точки горе.
Суле Зиле, лом прави цепеницата!

Kajgana Shop

На врв Bottom