Знам, али морав да пишам.Би требало да е Суле.

Сеа не знам, така е правилно или нашиве стандард си имаат по некој на кој му мењаат име. Јас прв пат слушам некој коментатор, Суле да го нарече Зиле.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам, али морав да пишам.Би требало да е Суле.

Каков лик еј...заради ваквите ко него ја замразив Барселона, дај боже уште 1000 години гла да не кренат и да читаме вакви постој кај шо надалеку се чуствува плачот. Во ред е, знајме дека е дел од тие пењите и официјален член нешто во Барселона, ама толкав бот нема ниту кај партиите кај нас... невозможен чоек.Заклучоков на Филевски е on par со изјавата на Лапорта дека Дембеле бил подобар играч од Мбапе.
Овој најде да кажува за нехаризматични без карактерни ликови а навива за тим каде продефилираа играчи како Пике, Алба, Алвес, Бускетс, Чави, Валдес.
Да му ебам све у домашнина негово. Куртон.
Знам, али морав да пишам.
Сеа не знам, така е правилно или нашиве стандард си имаат по некој на кој му мењаат име. Јас прв пат слушам некој коментатор, Суле да го нарече Зиле.

Бенфика или Спортинг.Ништо од газпром, пукна цеФката.
п.с. Кој ќе биде следниот Ајакс/Лион/Порто за Јувентус?
Би требало да е Суле.
На Суле презимето му е унгарско по некој дедо на татко му што значи дека и германската верзија не е правилната.Не се чита Суле во никој случај. Кога во ваков случај Ѕ е на почеток на зборот се чита како наше З. У со две точки (умлауб) е нешто измеѓу наше У и И, така да би било Зуле или Зиле.
За Сане не сум сигурен пошто не ми личи дека е Германец по потекло. Ако одиме по иста логика би бил Зане.

А тоа што 22-ца гласале дека Барселона ќе биде шампион на ЛШ? Трет тим со најмногу гласови. WTF!!?
Четворица што гласале за некој друг уште се во игра![]()

Не се чита Суле во никој случај. Кога во ваков случај Ѕ е на почеток на зборот се чита како наше З. У со две точки (умлауб) е нешто измеѓу наше У и И, така да би било Зуле или Зиле.
За Сане не сум сигурен пошто не ми личи дека е Германец по потекло. Ако одиме по иста логика би бил Зане.

Он е!Сакав да кажам дека се работи за него, не дека Суле е правилно![]()