Мене Џенова ми е гнасен тим веќе неколку години. Сасуоло ми се симпатични.Сасуоло е новиот Аталанта, гнасен тим племето нивно.
Џенова не е тешка за да се победи, ама овие другите тортура ни вршат со години. Кога влегоа во Серија А кај нив на гости немаше шанса Милан да победи, сега па од оваа година обратно на Сан Сиро ги делкаат нашите. Иначе симпатични се понекогаш, на пример вечерва или кога ќе одземат поени на Интер, Јувентус, Рома и останатата багра.Мене Џенова ми е гнасен тим веќе неколку години. Сасуоло ми се симпатични.
Против Аталанта со Жуан Жесус на штоперПа таман кога ќе се врати од повреда ќе треба да фаќа авион за Дакар.
Хаха абе се чудев пред 2-3 кола кога го видов на ТВ, викам од кај овој у Наполи никна, мислев завршил у 7ма лига у Бразил по тоа фавелите. Многу јак момент беше кога на инстаграм му честиташе роденден на Броз а овој му рокна у reply: grazzie crniПротив Аталанта со Жуан Жесус на штопер![]()
Долго једеш бед бато*ЛАХАХАХАЦИО. Мрш племе гнасно.
Знаев дека ќе се деси ова кога тогаш, само сезонава најмалце десет пати го имам видено како трча у непотребна контра... Прошла сезона црвен изеде од таква ситуација ради глуп старт.Па таман кога ќе се врати од повреда ќе треба да фаќа авион за Дакар.