Harald
King of Norway
- Член од
- 12 јули 2009
- Мислења
- 3.375
- Поени од реакции
- 9.645
jas koristam kobo reader, za sega so free downloads so naogjam od sajtovi.Имам прашање за корисниците: Како сте задоволни од прикажувањето на пдф документите? Сакам да си порачам, ама прочитав во некоја статија дека со пдф има проблем во смисла дека пдф има точно определено форматирање на страната при што на уредот се отвара документот но големината на буквите е мала. Мене главно ми треба за книги кои се пдф формат. И дали постои можност за ставање на белешки, означување на текст ?
@Milanisimus @RickyLFC9 - видов сте пишале по темите дека имате. Мислење, искуства - ако не ве мрзи
epub. file se bombona, super lesno mi e - jest da se golemi bukvi i ima dosta skrolanje, ama ima i dugminja za vrtenje na stranite
pa odi nekako.
za pdf, sekoja kniga ja dava posebno, i ima razlika vo koja pozicija e readerot (horizontalna/vertikalna)
ama generalno loso. ako ti e za trudovi (probav i toa ednas) katastrofa e.
za toa so beleskite, vidov eden kolega od svedska, imase nesto kako ipad golemo ama so ekran kako readerive, plus ima moznost za beleski
na nego so soodvetno penkalo. mi spona 400-500e rang bile, ama bas treba da go prasam koj tocno ured e, pa kje go postiram.
eve go dzidzeto od 400e - https://remarkable.com/
Последно уредено: