O
ob1
Гостин
Линкови за download на книги за Kindle?
Имаа пишано на претходна страна, library Genesis, изгуглај за линкот, евентуално можеш и со soulseek ако ти треба специфична книга, во случај да го нема таму можеби некој ја споделуваЛинкови за download на книги за Kindle?
https://www.myanonamouse.net/index.phpЛинкови за download на книги за Kindle?
Имам огромна онлајн библиотека на мега.нзЛинкови за download на книги за Kindle?
Анхоч.Каде има Киндл низ државава, каде може да се набави?
Немале на залиха.Анхоч.
Немале на залиха.
Мене малу ме мрзи, ама ајИмам прашање за корисниците: Како сте задоволни од прикажувањето на пдф документите? Сакам да си порачам, ама прочитав во некоја статија дека со пдф има проблем во смисла дека пдф има точно определено форматирање на страната при што на уредот се отвара документот но големината на буквите е мала. Мене главно ми треба за книги кои се пдф формат.
@Milanisimus @RickyLFC9 - видов сте пишале по темите дека имате. Мислење, искуства - ако не ве мрзи![]()
Напоменав и тоа, но сепакСе измучи да објасниш како пдф да се чита на киндл, ама од искуство знам дека повеќето почетници и не им треба стриктно пдф. Мислат дека им треба, затоа што не знаат дека за на ебук читач се употребуваат ебук формати на книги.
Се разбира има и такви што им треба стриктно пдф, ама таквите не разбираат дека ебук читач не е баш прикладен кога пдф е главен формат што ќе се чита.