Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.625
- Поени од реакции
- 59.481
Што е финтата со сајтот?
Ботов му треба DZLP.mk, не DZIP.mkШто е финтата со сајтот?
Ги слуша ли некој бе што зборат коментаториве наши?! Челзи имале 2-0 во Малме, Виљареал веќе 2-0 воделе. Јунајтед за ден два три ќе играле со Ливерпул?!
И ќе му каже ли некој на идиотов дека играат АТАЛАНТА, а не ФИОРЕНТИНА ?!?!
Дно имаш бато.
Претходното коло го гледа изгледа.
Реприза е инаку и јас се зезнав!
Цело полувреме изгледал @L00d10 без да сфати дека мечот е уствари снимка од пред 2 недели. ...па уште и лут на глупите коментаториСега уствари сфатив дека уствари даваат реприза од претходното коло. Ок, сам ќе напуштам.
Еве скоро цел ден помина, уште сам на себе си се смеам. Ми беа потребни 40тина минути активно гледање фудбал и еден пост на Кајгана за да увидам дека нешто не ми штима. The rest is history.Цело полувреме изгледал @L00d10 без да сфати дека мечот е уствари снимка од пред 2 недели. ...па уште и лут на глупите коментатори
Јако
Еве скоро цел ден помина, уште сам на себе си се смеам. Ми беа потребни 40тина минути активно гледање фудбал и еден пост на Кајгана за да увидам дека нешто не ми штима. The rest is history.Цело полувреме изгледал @L00d10 без да сфати дека мечот е уствари снимка од пред 2 недели. ...па уште и лут на глупите коментатори
Јако
Најбоља тема отворена во последно време, да се растеретиме малку од политика.
Само од БЕСА би ебел.
јас покасно ќе ви нацртам што точно се дешава.
Не е Атлетико крив, Порто се такви инфериорни паразитски лузерски циганчиња.
Знаете ли дека во Европа само Шпанија нема цигани во државата? Пред 300 години им дадоа 2 хектари земја до морето кај што пиле не пее, и ги избркаа таму. Така е создадена Португалија.
Од готово вересија, така и ми треба кога играм 1х на ѓупци.
abe gotovo, post na godinata pisi go.Многу луд опис све има, вовед, заплет, расплет, кулминација и на крај гнев за утнат тикет
Добро брат смири доживљај у нервоза го кажал ова, нешто што сите го правиме кога ќе не сјебе некоја текма за добра добивка.abe gotovo, post na godinata pisi go.
sve ima, gram logika nema
1. Porto si e skros na mesto tim
2. Samo Spanija nemala cigani, megju zemjite so najnogu gi imaat u Evropa se
3. Pred 300 godini ja napravile Portugalija, kaj so pile ne pee
Portugalija svetska imperija od pred 1000 godini, so megju najubavite bregovi vo Evropa
4. Ponetocno od postov se samo tiketite na avtorot.
Mu kaza Stavro da ne si gi frla parite uste odamna, ama ne slusa
5. Немаш појма од добар хумор.abe gotovo, post na godinata pisi go.
Portugalija svetska imperija od pred 1000 godini, so megju najubavite bregovi vo Evropa
nema so da smiram ja, likot mi e na ignore odamna, od tvojot post vidov so pisal.Добро брат смири доживљај у нервоза го кажал ова, нешто што сите го правиме кога ќе не сјебе некоја текма за добра добивка.
Океј се извинувам, сепак си имал смисла за хумор.i jas vcera se izglupirav staviv pari na arsenal 2ka, pa ne pravam drami tuka.
И јас бев wtf кај делот кога напиша дека нема цигани, ама ај реков нека си се испразни човекотabe gotovo, post na godinata pisi go.
Јас сум најверојатно единствен шо живее во современ модерен свет, а немал секс преку Тиндер. И воопшто било која друга наводна секс дејт апликација. Само реклами ми излегуваат и глупости.
Или јас сум страшно технички необразован и немам појма како што, или цел хајп е само обична пропаганда дека некои ебат. Гол газ на педерски сајт да се сликам, ќе ми излезе реклама за да си купам половен голф 5ка.