Не се потресувај Емка, ти ме цитираш - јас ти одговорам, џабе сега плачење како е форум и како ти се цитирало. Иако знаеш дека цитираш за глупости т.е. од КОНКРЕТЕН пример вадиш општ заклучок кој важи за цела една заедница на (во случајот) мажи.Владе ми е на игнор па ниту знам ниту ме интересира шо пишал искрено, знаејќи го не ни очекувам нешо паметно. А ти не знам шо се палиш ко млад мајмун, не те цитирав само тебе, ама само ти се најде погоден. Форум е, имам мислење, ќе те цитирам. Дали ми смета што како мажи имате тенденција да преувеличувате кога станува збор за вакви работи? Апсолутно. И секогаш и секаде ќе бидам против тоа. И не е семантика, и не, не си се збунал ни ти ни тие тројца пред тебе. Си сакате вака да ги прикажете работите. Кога е женско е курва, кога е машко така треба.
Имаме конкретен пример, ЖЕНА (не маж), ајде уште еднаш Ж Е Н А му раскинала на дечкото пошто бил досаден, недоволно забавен, сакала промени итн. итн. итн.
После тоа истата таа Ж Е Н А откако седнала на пар пениси (или на еден повеќе пати, небитно) се враќа кај дечкото со најстарата прича во учебникот по курвинско понашање: „ама ти ми си многу мил, со тебе ми беше најубаво“.
Извини, ама курва ќе ја платиш и барем не ти глуми светица. Овие каде ти точно ги вметнуваш?
Владе, џабе лажиш дека не го читаш, често се спушта ад хоминем ама изгледа така треба кога БАДИЈАЛА генерализирате и барате оправдувања на женскиот род (кога не сте во право, бидејќи да беше маж немаше вака да реагираш туку ќе речеше ПУ ЈАЗК кое говедо) и истиот тој Владе те праша тебе која ти е ТЕБЕ границата, на колку пениси би седнала додека си „на пауза“ од врската или додека врската е раскината за потоа пак да истрчаш кај дечкото за да се вратиш назад.
Одговорот е лесен, има две опции:
1. Ќе кажеш дека воопшто не си таква женска и не лижеш каде што плукаш т.е. не се курваш па потоа да се умилкуваш.
2. Ќе кажеш дека тоа е приватна ствар и не е работа на некој Владе од форум.
За разлика од Владе, јас не се спуштив ад хоминем, ниту пак зедов да генерализирам и од еден ИЗОЛИРАН случај да правам приказна како сите жени се курви и како сите го прават ова.
Ова ти е класичен изговор за да си испроба неколку кура (или пак еден кој го меркала подолго време и кој најверојатно не и обраќал внимание па женски памет мора да го има тоа што го сака - нема недостижни работи) и откако ќе се задоволи (привремено) или откако ќе и удрат клоци оди да цвили кај некој со кој пак (од друга страна) поминала ТРИ И ПОЛ години во врска која не е квалитетна (според зборовите т.е. причините за раскинување на истата).
И тоа што ја прави неа?
Дали некаде ја поистоветив со цел женски род?
Не, затоа и ти реков. Ти ги знам ставовите од другите теми и со ова твое реплицирање само губиш време и се губиш самата во докажување на НИШТО бидејќи од еден исклучок (или правило, небитно) сакаш да покажеш со прст во другата група и да кажеш ама вие сте тие лошите, погрешно насочувајќи ја дискусијата.
Класичен батхрт муабет или пак класично феминистичко кубење коси.
И после Владе бил шовинист, а ти си цвеќе за мирисање. Те молам.