Човек олабави се, откако направи трансфер во Тотенхем константно си измислуваш глупости за да "не дупиш" на форумов.А Рашфоре го знаете? Не му е сезона веќе неколку години иначе најдобар млад играч им е, таму им е иднината.
Немој да почнам да цитирам некои ботови од кај вас кој викаа дека лани Рашфорд имал супер сезона со 21гол зад себе. Еден од нив е дантемкд.Човек олабави се, откако направи трансфер во Тотенхем константно си измислуваш глупости за да "не дупиш" на форумов.
Рашфорд нема никаков напредок 2-3 сезони и никој не го негирал тоа.
Кога даде Рашфорд 21 гол лани? :ОНемој да почнам да цитирам некои ботови од кај вас кој викаа дека лани Рашфорд имал супер сезона со 21гол зад себе. Еден од нив е дантемкд.
Не ве дупиме ради реда, туку зошто некои од вас се трескаа од земја како се е супер во Јунајтед и провоцираа други.
Во сите натпреварувања има 21гол лани. Ме зачуди и мене ама ете дал иако поголемиот дел му се во Европа и купови.Кога даде Рашфорд 21 гол лани? :О
Провери ги бе баце еве ти го пропаднатиот. 2 утакмици 2 гола ако е тоа лош играч незнам вашите што се него Кејни колку гола има сезонава?Немој да почнам да цитирам некои ботови од кај вас кој викаа дека лани Рашфорд имал супер сезона со 21гол зад себе. Еден од нив е дантемкд.
Не ве дупиме ради реда, туку зошто некои од вас се трескаа од земја како се е супер во Јунајтед и провоцираа други.
Па ако ги броиме сите утакмици сезонава како што правиш ти тогаш Кејн има 7гола на 11утакмици. Ете колку статистика може да те излаже.Провери ги бе баце еве ти го пропаднатиот. 2 утакмици 2 гола ако е тоа лош играч незнам вашите што се него Кејни колку гола има сезонава?
Да бе да си ебеш век заборавив дека играте 3то класно европско напреварување.Па ако ги броиме сите утакмици сезонава како што правиш ти тогаш Кејн има 7гола на 11утакмици. Ете колку статистика може да те излаже.
И имењак ти кажи нешто лошо за Санчо те предизвикувам.Мегваер и Рашфорд дадоа гол, абе се што ќе изедам гомна ќе ми се врати.