Лелеееее сериозно???? Сеа глеав ХЛ, врсссска нема од офсајд бе што му е на овој Оле ретардиран да не е? Аиии Бруно кај ја закачилObviously disappointed. Because it’s an offside, their goal.
Ај на страна тоа што вториот најдобар португалец во лигава веќе втор меч по ред промашува чист зицер од буквално 2 ипол метри пред гол, ситуации од кои би поентирал дури и ти (а од темата Кајганџиски фудбалски пресметки одприлика знаеме колку те бива за фудбал), па ти место да се загрижиш тој да не доживее некоја егзистенцијална криза и да сфати дека е сепак само просечен играч со недефинирана позиција (што е он всушност? шпиц, крило, 10ка? ништо од наведеното?) што имал среќа да потпише за, во тоа време, шампионот на Англија (океј, ај да не претерувам и јас, сепак е тим на кој таа титула му беше прва и единствена во последните 30 и кусур години), гледам се замараш за пеналот на Бруно... само сакам да ти кажам дека физички е невозможно топката да заврши во Бирмингем, пошто Стретфорд Енд е на западниот дел од Олд Трафорд, а Бирмингем се наоѓа југоисточно од Манчестер...Иначе почетокот на колово беше интересен од друг аспект кој мора да се сумира вака, чисто да не се заборави.
Замисли да си Ole-at-the-wheel и на конференција пред колото да кенкаш за тоа како не добиваш пенали и крив да ти е лошиот чичо Клоп што не ти ги суделе сите дајвови, сите ситни контакти, сопки надвор од шеснаесетник од лани како пенали сезонава.
![]()
Solskjær blames Klopp comments for Manchester United penalty count
Ole Gunnar Solskjær has claimed that Jürgen Klopp’s intervention regarding how many penalties Manchester United receive made a ‘big difference’www.theguardian.com
'There was a certain manager last year who was starting to worry about us getting pens and after that it seems like the decisions are more difficult to give.'
Влагаш конечно у некаков си ритам и мораш да фатиш темпо сезонава. Конечно имаш изграден тим, покриен на сите позиции, и факинг Роналдо, еден од најдобрите играчи што стапнале на фудбалски терен у историјата на спортов. Имаш све освен изговори.
Покажуваш игра и амбиција на старо, измртвено магаре од Бангладеш, те товарат ама за среќа го вадиш Ферги џокерот со плачењето од пред утакмицата, и изненадувачки добиваш пенал у судиско продолжение. Само што не си Ферги...
Го менуваме POV карактерот за момент, и се ставаме во нозете на третиот најдобар Португалец у лигава. Како третиот најдобар Португалец, не му даваш на најдобриот Португалец у лигата (и светот) да го изведе пеналот.
У меѓувреме, Еми Мартинез, најдобриот играч што играл за Арсенал последниве 5-6 години, ти прави Sun Tzu психолошки warfare и те дупчи пред да шутнеш.
Reddit - Dive into anything
www.reddit.com
Ја рокаш топката од Манчестер до Бирмингем, и у моментот се прашуваш дали си уопште и третиот најдобар Португалец у лигата. Да не е можда Диас? Или Бернардо Силва? Пу пу скраја да е, не ќе да е Кансело ваљда... Да не личев јас дека сум најбоље само пошто играв со бескорисни инвалиди околу мене за споредба?
Дур ти се дешава егзистенцијална криза се враќаш у паметот на селскиот Кени Далглиш и сфаќаш дека со функцијата што ја имаш на работа си ко мемено "when you lie on your CV". Ти ја има сликата у речник коа ќе пребараш „превара“.
Завршува утакмицата, кажуваш дека судиите се криви за тоа зашто тимот ти играше како да има низок крвен притисок.
![]()
Solskjaer slams VAR after Man United defeat to Aston Villa
Man Utd lost 1-0 to Aston Villa in their Premier League match on Saturday and Ole Gunnar Solskajer was furiouswww.manchestereveningnews.co.uk
‘Obviously disappointed. Because it’s an offside, their goal. So unfortunate to have that decision against you.’
Изгледа Клоп му го земал овојпат знаменцето на помошниот судија хихихи (laughs in Миле Паника voice).
Пакувај куферите Маро, доста газиш јамболии у када.
Некои ќе речат одбраната била криваЛелеееее сериозно???? Сеа глеав ХЛ, врсссска нема од офсајд бе што му е на овој Оле ретардиран да не е? Аиии Бруно кај ја закачил
Иначе Ливерпул треба да го убијат Салах за она што го утна на 2-3, чист зицер.
Возможно е ако шутнеш уште појакоАј на страна тоа што вториот најдобар португалец во лигава веќе втор меч по ред промашува чист зицер од буквално 2 ипол метри пред гол, ситуации од кои би поентирал дури и ти (а од темата Кајганџиски фудбалски пресметки одприлика знаеме колку те бива за фудбал), па ти место да се загрижиш тој да не доживее некоја егзистенцијална криза и да сфати дека е сепак само просечен играч со недефинирана позиција (што е он всушност? шпиц, крило, 10ка? ништо од наведеното?) што имал среќа да потпише за, во тоа време, шампионот на Англија (океј, ај да не претерувам и јас, сепак е тим на кој таа титула му беше прва и единствена во последните 30 и кусур години), гледам се замараш за пеналот на Бруно... само сакам да ти кажам дека физички е невозможно топката да заврши во Бирмингем, пошто Стретфорд Енд е на западниот дел од Олд Трафорд, а Бирмингем се наоѓа југоисточно од Манчестер...![]()
Иначе почетокот на колово беше интересен од друг аспект кој мора да се сумира вака, чисто да не се заборави.
Замисли да си Ole-at-the-wheel и на конференција пред колото да кенкаш за тоа како не добиваш пенали и крив да ти е лошиот чичо Клоп што не ти ги суделе сите дајвови, сите ситни контакти, сопки надвор од шеснаесетник од лани како пенали сезонава.
![]()
Ole Gunnar Solskjær has claimed that Jürgen Klopp’s intervention regarding how many penalties Manchester United receive made a ‘big difference’www.theguardian.com
'There was a certain manager last year who was starting to worry about us getting pens and after that it seems like the decisions are more difficult to give.'
Влагаш конечно у некаков си ритам и мораш да фатиш темпо сезонава. Конечно имаш изграден тим, покриен на сите позиции, и факинг Роналдо, еден од најдобрите играчи што стапнале на фудбалски терен у историјата на спортов. Имаш све освен изговори.
Покажуваш игра и амбиција на старо, измртвено магаре од Бангладеш, те товарат ама за среќа го вадиш Ферги џокерот со плачењето од пред утакмицата, и изненадувачки добиваш пенал у судиско продолжение. Само што не си Ферги...
Го менуваме POV карактерот за момент, и се ставаме во нозете на третиот најдобар Португалец у лигава. Како третиот најдобар Португалец, не му даваш на најдобриот Португалец у лигата (и светот) да го изведе пеналот.
У меѓувреме, Еми Мартинез, најдобриот играч што играл за Арсенал последниве 5-6 години, ти прави Sun Tzu психолошки warfare и те дупчи пред да шутнеш.
www.reddit.com
Ја рокаш топката од Манчестер до Бирмингем, и у моментот се прашуваш дали си уопште и третиот најдобар Португалец у лигата. Да не е можда Диас? Или Бернардо Силва? Пу пу скраја да е, не ќе да е Кансело ваљда... Да не личев јас дека сум најбоље само пошто играв со бескорисни инвалиди околу мене за споредба?
Дур ти се дешава егзистенцијална криза се враќаш у паметот на селскиот Кени Далглиш и сфаќаш дека со функцијата што ја имаш на работа си ко мемено "when you lie on your CV". Ти ја има сликата у речник коа ќе пребараш „превара“.
Завршува утакмицата, кажуваш дека судиите се криви за тоа зашто тимот ти играше како да има низок крвен притисок.
![]()
Man Utd lost 1-0 to Aston Villa in their Premier League match on Saturday and Ole Gunnar Solskajer was furiouswww.manchestereveningnews.co.uk
‘Obviously disappointed. Because it’s an offside, their goal. So unfortunate to have that decision against you.’
Изгледа Клоп му го земал овојпат знаменцето на помошниот судија хихихи (laughs in Миле Паника voice).
Wow, навистина прва ваква ситуација видена во фудбалот до сега.Прегледај го приврзокот 308204
Бруно сум јас, голот се моите цели и соништа, топката е животов поган.
Понебитен пост од овој немам прочитано досега на форумов. Зборува за плачење лик што плаче и се откажува од гледање фудбал секогаш кога неговиот тим не е во форма.Иначе почетокот на колово беше интересен од друг аспект кој мора да се сумира вака, чисто да не се заборави.
![]()
www.reddit.com
![]()