PlayStation 5

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Нинтендо е прв што никогаш нема да се сложи да нема ексклузиви и се да биде crossplay.

Чекам и јас Х во Германија, нема на залиха. 499 евра му е цената. Разликата освен во перформансите е и во тоа што S нема Blu-Ray. Исто S е помал од Х, а Х е помал од PS5.

Xbox Series X + Game Pass Ultimate + опционално Razer Kishi за xCloud (доколку ти е компатибилен телефонот) е оптимална опција според мене. За 12 евра месечно ги имаш за без пари игрите од EA како Fifa и остали и уште 100-200 добри игри, попуст за add-ons и цели игри и xCloud (cloud гејмање на телефон/таблет било каде без конзолата...Razer Kishi ти е контролер за телефон како кај Nintendo Switch, чини околу 80-90 евра).

Прочитав дека новиот "апгрејдан" PS5 е со послаби кулери и доста погласен од оригиналниот batch PS5, така да ако купуваш PS5 внимавај на серискиот број.
nezz kade generalno kupuvas vo DE, jas cesto go proveruvam germanskiot amazon,
vika deka ima X serija tamu

Нема достава до германска адреса, чудно. Вакви работи најчесто директно од производител или овластен шоп купувам, ова е некој third-party шоп. Проверувам чат-пат достапност, во моментов стои дека нема никаде :unsure::

Xbox Series X _ Xbox_2021-09-07_13-22-58.png

A za bundle-ot, uste od najavata na konzola eventot, isto kako Donev, mi bea i dvete must play. Ja ne igram fudbal i uste eden joystick mi e waste of money, isto ko na ps4. E sea ako obavezno gi zemav igrite - 32k ide konzolata, 2k poskapa konzola koja ja nema ili koa ja ima so skalperskite ceni od 900eu - ne e nesto mnogu skapo.
Не е поголема цената, ако ги зимаш посебно конзолата е 30.990, а игрите по 4.990. Испаѓа 40.880.
ПС5 игрите ги направија по 80 евра сега. Затоа е подобро со амерички акаунт за 70 долари, ако веќе зимаш на рилис. Не можеш да препродадеш, ама јас секако не препродавам па многу повеќе ми се исплати така.

Иначе имало и друга понуда со Спајдермен и Демонс Соулс, баш сега видов.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не е поголема цената, ако ги зимаш посебно конзолата е 30.990, а игрите по 4.990. Испаѓа 40.880.
ПС5 игрите ги направија по 80 евра сега. Затоа е подобро со амерички акаунт за 70 долари, ако веќе зимаш на рилис. Не можеш да препродадеш, ама јас секако не препродавам па многу повеќе ми се исплати така.

Иначе имало и друга понуда со Спајдермен и Демонс Соулс, баш сега видов.

кој тоа ти кажа дека не можеш да препродаваш дигитални игри ?

кој тоа ти кажа дека не можеш да препродаваш дигитални игри ?
Не дека не можеш, ама треба на посебен акаунт да зимаш за да го продаваш, а и претпоставувам многу е помала заинтересираноста за тоа.

Како да ја сменам државата во Македонија? Кога се регистрирав мислам не можев да ја најдам во листата, па пишав Велика Британија и сега не можам да купам игра...

Како да ја сменам државата во Македонија? Кога се регистрирав мислам не можев да ја најдам во листата, па пишав Велика Британија и сега не можам да купам игра...
Не постои таа држава според Сони :) Пиши Бугарија.

Направи акаунт во Америка, најмногу ти се исплати. Стај рандом адреса од Орегон. И нема да можеш да купуваш директно со картица, зимаш гифт кард од тука, го внесуваш кодот во акаунтот и после купуваш.

Направи акаунт во Америка, најмногу ти се исплати. Стај рандом адреса од Орегон. И нема да можеш да купуваш директно со картица, зимаш гифт кард од тука, го внесуваш кодот во акаунтот и после купуваш.
А на веќе направен акаунт како да сменам, не можам баш да се снајдам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom