Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
е сега и ти, има и такви мајки што сакаат грубости, сеа да не именуваме за чива мајка станува збор нема смисла, но ете ќе кажам дека неговото име се римува со ... кој те ебе стек ме мрзи да размислуем со што се римуеш.
поздрав и секое добро.
Predobra majka ima cobeto, zboram za nejzinite karakteristiki kako persona.. jaka ì duša so nego i brat mu ...

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Па реално и нема некоја разлика, освен фудбалскиот талент, атлетската способност, менталитетот, успесите во досегашната кариера и физичкиот изглед. Пример, во висина тука негде се.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Три со три е на Снаи и Еуробет (најдобрите италијански кладиони)

Прегледај го приврзокот 305753

Прегледај го приврзокот 305754
Таа е таа големина на клубот, шинтериве да започнаа со ваков старт секако ќе им беше над 10 коефициентот.

Сериозен клуб како Јувентус секогаш ќе биде фаворит, за разлика од циркузанскиот.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.041
Поени од реакции
6.969
Не постои човек у Италија што не знае дека судии и Јувентус се врзани црева.

И нормално дека лош тим со судии е боље од добар тим без судии......сеа со ВАР може малце потешко идат тие трансакции Јувентус=>судија и обратно него прошли сезони али сепак постојат.

И нормално Јувентус ќе има помал коефициент и покрај ваков старт, и покрај фактот што тимот не им е ни за топ 4 реално :kafence:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.166
Пази молимте,сериозен клуб?
Клуб кој е синоним за кражба,мафија,местење утакмици,делегирање судии,казнет со префрлање во серија Б (потврдена казна од сите можни судови низ Италија) бил сериозен клуб?
Хехехехехехехехе
Ма немој да ме јебеш бре!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Да не бев опоменат дека сум досаден, ќе го тагнев @loophole Гвидолин, ама нема, пошто сум човек кој поштува критики.
Среќа се опамети после една опомена. Замисли да досаѓаше и за резултати од пријателски утакмици.
Одма си посериозен, сменет човек, Џонтра Капело.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.813
Поени од реакции
115.837
Среќа се опамети после една опомена. Замисли да досаѓаше и за резултати од пријателски утакмици.
Одма си посериозен, сменет човек, Џонтра Капело.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Јувентус 190 милиони евра у минус за ланската сезона. Но сепак тоа не треба да ги загрижува розевите весници кои пишуваат дека пролет цвета во криминалниот дел на градот Торино.
Секако за тоа воопшто не се запознаени Горилазззззззззззззззззззз и Сладоледџија а секако и Скиреа кој прати текст кој вели дека Интер треба да врати пари за неколку месеци иначе ќе се распадне.

Све е мирно и тивко, на западот ништо ново, Интер го продаде цел тим и се наоѓа пред банкрот, Јувентус којшто нема потреба а и нема да продаде ниеден битен играч е нов шампион пошто го врати тренерот после 2 години пауза од работа.

15 милиони на 5 рати плус 8 у бонуси од кои 5 лесно а 3 тешко остварливи но сепак Интер го шитна Хакими за 70 иако бараше 80 и тоа е тежок удар според ретардираните новини у кои веруваат погоре споменатите а и дел од нивното секташко друштво.

Све е мирно, без грижи.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.446
Поени од реакции
7.726
Од друга страна моќниот Интер ја почнува новата сезона со ФАКИНГ 160 милиони во плус и појак, покомпактен и подлабок состав...

Стравично добро одиграно од страна на господинот Марота, легенда на Интер, едина црна дамка во кариерата ќе му остане работата во криминалните структури на мафијата...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom