Нека го дадат Халанд, ќе им го дадеме Далот.
Пре би да им го пушти Вудвард факсот во игра, како пред некоја година со Де Геа - чисто што не дупчеа лани со Санчо а богами и годинава се натегаа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека го дадат Халанд, ќе им го дадеме Далот.
Не бе, доволен ќе биде и ХаландПре би да им го пушти Вудвард факсот во игра, како пред некоја година со Де Геа - чисто што не дупчеа лани со Санчо а богами и годинава се натегаа.
Па да, можеби и подобро ќе добие, ќе оставиме времето да покаже нели?
@Джонтра Вохохолта @vidooq и кој и да беше уште таму што ме цитираше, ме мрзи да барам и да ве цитирам.
Овој Мбапе според мене е во најмала рака на исто рамништо од Роналдо на 22 години.
Малце ви се има изместено сликата за Роналдо бидејќи успеа да се изгради во еден од најдобрите играчи во историјата на фудбалов.
Али овој Мбапе не е ништо послаб на фудбалски план, а и ништо поуспешен од Роналдо на 22 години.
Роналдо Назарио е господ бог
Aman be, si cekal na 18 god prv pat da imas blowjob... toa se prai porano be na 14-15Возбуден ко матурант пред прв blowjob.
Апел до модераторите после оваа изјава да му се забрани да постира било што во овај подфорум? Сместа би ги исконтактирал и кабелските оператори да му забранат пристап до интернет, сериозно ова е некст левел тресење зелени.Еден Ван Нистелрој беше подобар напаѓач од Назарио. И цела редица други модерни напаѓачи имаат и подобра статистика и повеќе титули од дебелиот. Не е ни во Топ 10.
Океј чим е според тебе, според 90% од фудбалскиот свет не е така.Дури и да отиде во Сити манекенот, да направи таков гнасен потег, за мене Роналдо > Меси. Повеќе ЛШ (+1) и поголем подвиг со освајање ЕП со Португалија, титула која тежи многу повеќе од онаа на Меси од ова лето.
Ko ne znajte da prodavate. Site golemi klubovi pokraj skapi kupuvanja isto taka skapo prodavaat. Samo Baern gi dava Kroos i Thiago za 20-25 m i Alaba for free.Се вртат огромни суми, во меѓувреме Баерн се тртка-вртка за 12-15-20m за Сабицер.
Ќути бе не се бламирај, blowjob не значи да дуваш листови по двор...Aman be, si cekal na 18 god prv pat da imas blowjob... toa se prai porano be na 14-15