- Член од
- 16 ноември 2007
- Мислења
- 1.076
- Поени од реакции
- 1.575
Само што сакав да пишам што ќе ги запре во ПСЖ сега да го купат Халанд освен самиот тој?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секогаш ќе му остане комлекс од Меси, се е ова поради негоМене сето ова со Роналдо, ако не поинтересно од сагата со Мбапе, сигурно ми е побизарно.
Како што напиша некој вчера, симболиката со последниот натпревар, бегањето од Торино како Американците од Авганистан, желбата да биде и тој дел од некоја голема приказна, а не само Меси...
Его другарче, само его.Мене сето ова со Роналдо, ако не поинтересно од сагата со Мбапе, сигурно ми е побизарно.
Како што напиша некој вчера, симболиката со последниот натпревар, бегањето од Торино како Американците од Авганистан, желбата да биде и тој дел од некоја голема приказна, а не само Меси...
Лагано си иде у Реал наредно лето, нека фантазираат малку.Ако успеат да го земат Халанд место Мбапе очекувам да се за нијанса појаки.
Не би ги ни споредувал Халанд и Мбапе, но мислам дека Нејмар - Халанд - Меси е многу боље напад, ќе добијат одличен шпиц којшто има висина, брзина, борбеност и одлично око за гол, во комбинација со техничките способности на Меси и Нејмар мислам дека ќе блесне типот. далеку од тоа дека Мбапе ќе беше лош или пак дека Халанд е многу боље играч од Мбапе, да повторам, не ги споредувам по квалитет.
Не знам баш колку се „мирисаат“ Мбапе и Халанд.Лагано си иде у Реал наредно лето, нека фантазираат малку.