незнам што не добивте од првата сезона на Роналдо па да мислиш со Мбапе дека поише ама доброПа да, можеби и подобро ќе добие, ќе оставиме времето да покаже нели?
@Джонтра Вохохолта @vidooq и кој и да беше уште таму што ме цитираше, ме мрзи да барам и да ве цитирам.
Овој Мбапе според мене е во најмала рака на исто рамништо од Роналдо на 22 години.
Малце ви се има изместено сликата за Роналдо бидејќи успеа да се изгради во еден од најдобрите играчи во историјата на фудбалов.
Али овој Мбапе не е ништо послаб на фудбалски план, а и ништо поуспешен од Роналдо на 22 години.
па могуче иако моментално француската лига е послаба од холандската ама ај не ти оспорувам многу али затоа и ти не мешај талент со квалитетАко идеме по таа логика ни бројките на Санчо воопшто не се битни во Баерн лигата ама сепак се трескавте од земја кога дојде. Исхајпан е зашто заслужува и има квалитет. А не пошто на некој рандом му текнало да го хајпа.
Без разлика што не им требаат на арапите овие 170М зашо најверојатно они ке ги спечалат додека го пишувам постов ама стварно треба да се глупи да не го пуштатАјде бе here we gooo
И со него и без него ќе освојат францускоБез разлика што не им требаат на арапите овие 170М зашо најверојатно они ке ги спечалат додека го пишувам постов ама стварно треба да се глупи да не го пуштат
Sent from my iPhone using Tapatalk
Послаб е, ти кажав у што.@Джонтра Вохохолта @vidooq и кој и да беше уште таму што ме цитираше, ме мрзи да барам и да ве цитирам.
Овој Мбапе според мене е во најмала рака на исто рамништо од Роналдо на 22 години.
Малце ви се има изместено сликата за Роналдо бидејќи успеа да се изгради во еден од најдобрите играчи во историјата на фудбалов.
Али овој Мбапе не е ништо послаб на фудбалски план, а и ништо поуспешен од Роналдо на 22 години.
Освен игра со глава, бидејќи е понизок, се друго има и Мбапе.Послаб е, ти кажав у што.
Роналдо уште тогаш беше изграден и комплетен фудбалер и све што требаше да смени беше пристапот односно да ја смири главата и да не се лигави и кара со сите да бара фаули и да лаже.
Го смени тоа и стана тоа што е.
Мбапе има уште да работи, за почеток да искочи од селската француска лига и да легне на земја малце.
Aко ова навистина го правел, тогаш доста паметно и корисно ја поминал младоста.и си сакал да тепаш аеродромци.
Ужасна лага, цел живот е истиот плачко и лигле и лаже за фаули.и да не се лигави и кара со сите да бара фаули и да лаже.
Го смени тоа и стана тоа што е.