Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Немојте така може Шон Спенсер да дојде и да ве понижи со образложението кого го боли кур за рандом српски лик. Сепак поинтересно е да се следат умрените македонски филмови снимани со 200 евра буџет и рандом холивудски срања што ги гледаат подпросечни ретардирани петарди.
Муце да не сум ти презел женска некад, па да те боли од време на време?
Не знам зошто и од кај го извади ова погоре, да ми је знати?

Види што сум рекол пред четири месеци, место неосновано да напаѓаш и да се задеваш. (n)

Кога боли курац за српска политика? Ептен ми се бедни оние историско-политички серии ала Александар од Југославија, Породица, една нова Крал снимаа мислам пак околу некој нивни крал.

Па поарно Тома филмот/серија на Бјелогрчиќ за Тома Здравковиќ да ја гледаш него историско-политички срањца.

Малце хумор прике. :D
Не знам колку хумор имаше во твојата објава со реченицава: „Сепак поинтересно е да се следат умрените македонски филмови снимани со 200 евра буџет и рандом холивудски срања што ги гледаат подпросечни ретардирани петарди.“

Е сега јавна тајна е дека ги гледам „умрениве“ македонскиве филмови, без исклучок на буџет, а знам да погледнам и холивудски срања од типот Суисајд скуад или Блек Видоу, па твоево писание ме прави ретардирана петарда. У срце си ме ујео, прике, у срце. :place:

Не знам колку хумор имаше во твојата објава со реченицава: „Сепак поинтересно е да се следат умрените македонски филмови снимани со 200 евра буџет и рандом холивудски срања што ги гледаат подпросечни ретардирани петарди.“

Е сега јавна тајна е дека ги гледам „умрениве“ македонскиве филмови, без исклучок на буџет, а знам да погледнам и холивудски срања од типот Суисајд скуад или Блек Видоу, па твоево писание ме прави ретардирана петарда. У срце си ме ујео, прике, у срце. :place:
Добро бе сум забораил на вториот дел од постот. Мора малце напад баба.

Мене ми беше смешно.
Ваљда дека ја гледам у задње време само такви филмови.

Момци,го гледав The Lost Boys одамна не ми беше гледан,препорачајте вакви филмови ..и

Момци,го гледав The Lost Boys одамна не ми беше гледан,препорачајте вакви филмови ..и
80ти...?
Night of the Comet (1984)
Night of the Creeps (1986)
Fright Night (1985)
My Best Friend Is a Vampire (1987)
The Blob (1988)
Silver Bullet (1985)
?

Последно уредено:
80ти...?
Night of the Comet (1984)
Night of the Creeps (1986)