Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Излезе трејлерот за филмот на Бјелогрлиќ за Тома Здравковиќ
Муце да не сум ти презел женска некад, па да те боли од време на време?Немојте така може Шон Спенсер да дојде и да ве понижи со образложението кого го боли кур за рандом српски лик. Сепак поинтересно е да се следат умрените македонски филмови снимани со 200 евра буџет и рандом холивудски срања што ги гледаат подпросечни ретардирани петарди.
Кога боли курац за српска политика? Ептен ми се бедни оние историско-политички серии ала Александар од Југославија, Породица, една нова Крал снимаа мислам пак околу некој нивни крал.
Па поарно Тома филмот/серија на Бјелогрчиќ за Тома Здравковиќ да ја гледаш него историско-политички срањца.
Не знам колку хумор имаше во твојата објава со реченицава: „Сепак поинтересно е да се следат умрените македонски филмови снимани со 200 евра буџет и рандом холивудски срања што ги гледаат подпросечни ретардирани петарди.“Малце хумор прике.![]()

Добро бе сум забораил на вториот дел од постот. Мора малце напад баба.Не знам колку хумор имаше во твојата објава со реченицава: „Сепак поинтересно е да се следат умрените македонски филмови снимани со 200 евра буџет и рандом холивудски срања што ги гледаат подпросечни ретардирани петарди.“
Е сега јавна тајна е дека ги гледам „умрениве“ македонскиве филмови, без исклучок на буџет, а знам да погледнам и холивудски срања од типот Суисајд скуад или Блек Видоу, па твоево писание ме прави ретардирана петарда. У срце си ме ујео, прике, у срце.![]()
Мене ми беше смешно.Не знам колку хумор имаше во твојата објава со реченицава: „Сепак поинтересно е да се следат умрените македонски филмови снимани со 200 евра буџет и рандом холивудски срања што ги гледаат подпросечни ретардирани петарди.“
80ти...?Момци,го гледав The Lost Boys одамна не ми беше гледан,препорачајте вакви филмови ..и
80ти и 90ти..само Fright Night ми е гледан..
миљон вакви филмови иам глеано80ти...?
Night of the Comet (1984)
Night of the Creeps (1986)
Fright Night (1985)
My Best Friend Is a Vampire (1987)
The Blob (1988)
Silver Bullet (1985)
?
И Македонија има учество во овој филм, плус неколку сцени се снимени во Скопје.