Препоставувам приказна ќе биде срање ама ќе вреди да се гледа ради сетингот, обожавам средовековни филмови. Kingdom of Heaven. Braveheart, Gladiator се врвот во жанрот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Препоставувам приказна ќе биде срање ама ќе вреди да се гледа ради сетингот, обожавам средовековни филмови. Kingdom of Heaven. Braveheart, Gladiator се врвот во жанрот.
Подобро гледај нискобуџетни филмови од Африка.![]()
Ридли Скот снима убави филмови, гарант и овој ќе е добар. Ама ќе видиме во октомври.Препоставувам приказна ќе биде срање ама ќе вреди да се гледа ради сетингот, обожавам средовековни филмови. Kingdom of Heaven. Braveheart, Gladiator се врвот во жанрот.

The Ridiculous Six го ставив за гледање. Расположен сум за гилти плежр вечерва.![]()
smilanovv е Бомбастичен Дрогираш, или Толстој, или не знам по ново како е.Кои се: Rushka, bloodorchid, smilanovv, Asher the Knight, HankChinaski на летербокс?
Не, тоа срцето е "бел бумбар" по номенклатурата на филм и тв, значи дека сум уживала во филмот, нема ептен врска со оценката. Некогаш и на тапа филмови ставам срциња ако ме извозеле убаво и ми предизвикале позитивни емоции.
Може и да не биде разочарување.Од овој филм морам да се разочарам на кино.

Вчера го репризирав, затоа го спомнав. Се сеќавам кога излезе филмов, иако е love-or-hate филм, немаше друг филм за кој толку многу членови се согласуваа.

Mr. NobodyОд кој филм е тоа? Прилично чизи делува. Како Халамрк продукција, или мтв.