Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сме на оваа тема, сакам да им се обратам на тука присутните за еден совет и мислење.
Вреди ли да се позанимавам со ликот и делото на Вес Андерсон или ќе ме нервира таа педофилска фаца како што ме нервира неговиот розев филм со хотелот кајшто избега Груевски?

Подобро гледај нискобуџетни филмови од Африка. :)

Го имав загледано The Deer Hunter пред некој месец, некои си 20 минути изгледав и ми се свиѓаше и едвај чекав да најдам време да го изгедам цел. Конечно денес седнав топтан од почеток до крај да го изгледам.

Првиот саат топ, топилницата, свадбата, интересни ликови сите до еден, си викам ако продолжи вака ова ќе ми биде во топ 10 филмови и тука се префрла дејствието и филмот станува сморчина и тера со некое тапа темпо едно два саати, а бе снукер да пуштев на тв позабавно ќе беше од тие два саати во војната и по неа. А снукер ми е нешто најдосадно на свет за гледање.

Си викам кај ќе напишам критика за филмов, одма ќе ме исхејтаат кајганџииве и оп гледам објава од џими кај што вика дека му бил досаден филмов. Добро е, не сум сам.
Мене ми е врв. Каков пресврт на ликовите има кај Де Ниро и Вокен.
Ако добро разбрав, рускиот рулет бил оригинален.
Истотака Џон Казал бил премногу болен и неговите сцени се први снимени.

Гудфелас досаден, овој досаден. Ок џимеј секоја чест, само продужи вака па после ќе се чудиш коа ќе те блокирам од сегде.

Знам дека снимаше некој филм со Рајан Рејнолдс, па и ова горе со Мет и Бен не изгледа лошо, и тргна на Виланел во Холивуд. Со право, редок талент е.

Препоставувам приказна ќе биде срање ама ќе вреди да се гледа ради сетингот, обожавам средовековни филмови. Kingdom of Heaven. Braveheart, Gladiator се врвот во жанрот.

Препоставувам приказна ќе биде срање ама ќе вреди да се гледа ради сетингот, обожавам средовековни филмови. Kingdom of Heaven. Braveheart, Gladiator се врвот во жанрот.
Ридли Скот снима убави филмови, гарант и овој ќе е добар. Ама ќе видиме во октомври. :)

Мене ми е врв. Каков пресврт на ликовите има кај Де Ниро и Вокен.
Ако добро разбрав, рускиот рулет бил оригинален.
Истотака Џон Казал бил премногу болен и неговите сцени се први снимени.

Гудфелас досаден, овој досаден. Ок џимеј секоја чест, само продужи вака па после ќе се чудиш коа ќе те блокирам од сегде.
Врв беше додека не ги заробија. Од таму тргна возот у удолница.

И ја се чудам која е Рушка, гледам неколку Синедејски наслови изгледала, а ја нема да пише нешто за нив. :(

А Бомби уште е активен на форумов?

лепото ова срцево е по автоматизам 5 оцена или ?

Прегледај го приврзокот 302138
Не, тоа срцето е "бел бумбар" по номенклатурата на филм и тв, значи дека сум уживала во филмот, нема ептен врска со оценката. Некогаш и на тапа филмови ставам срциња ако ме извозеле убаво и ми предизвикале позитивни емоции.

Филмов е инаку меѓу 6 и 7, ништо посебно, ама јас сум слаба на Вуди, па не може да помине без срце негов филм.

Back
На врв Bottom