- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.546
- Поени од реакции
- 29.124
A Woman Under the Influence
Немам што да дополнам, веќе се сте кажале. Мене ме освои филмот со тоталниот хаос што се случуваше околу неа, Ник што немаше појма како да се носи со неа и глумата на Џина. Тоа што делуваше ефтино на моменти и аматерски не ми пречи у филм со низок буџет и снимен пред толку време. Се согласувам со коментарите дека приказната заврши таму и каде што почна.
8/10
И мило ми е што повеќето го гледавте, како за прв филм очекував полоши оценки ама добро е, ќе се потрудам следниот пат подобар филм.![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Немам што да дополнам, веќе се сте кажале. Мене ме освои филмот со тоталниот хаос што се случуваше околу неа, Ник што немаше појма како да се носи со неа и глумата на Џина. Тоа што делуваше ефтино на моменти и аматерски не ми пречи у филм со низок буџет и снимен пред толку време. Се согласувам со коментарите дека приказната заврши таму и каде што почна.
8/10
И мило ми е што повеќето го гледавте, како за прв филм очекував полоши оценки ама добро е, ќе се потрудам следниот пат подобар филм.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)