ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Za Anglija sum so celo srce večerva. Ako ispsdnat, so celo srce sum za Danska u finale. Imam komšii italijani od rim i kurot mi go pukka celo prvenstvo plus se mnogu dignati... fuck pizza, fuck pasta all I want is fucking rasta!!

Тие двајцата што си ги тагнал не постојат. Си тагнал непостоечки луѓе.

Јас сум отсекогаш фан на Италија ама заради Ериксен и сето што се случи, мислам дека ќе биде преубава приказна ако Данска освои. Тоа е единствената причина.

Сепак пред се, се надевам на финале Италија - Англија, финале кое може да го урне форумов на недела дена.

Нешто не е при себе човекот во последно време. Почна да прави листи на омразени ликови во фк Интер, се кара со сите, еве сеа ќе бил за Данска а не за Италија... Стварно не знам што се случува, можеби е до годините. :icon_mrgr:

Каква кладба сум направил се осеќам како да сум ја измамил среќата, вин - вин ситуација сум секако.

Пред да почне осминафиналето се кладев со колега дека ако Данска стигне до финале он ми купува доручек цела недела, доколку не стигне ја купувам само еден доручек.

Утре или ќе го јадам првиот гага доручек од многуте или ќе се курчам што Англија е во финале, секако со еден доручек помалце ама кур ме боли оти курчењето ќе биде послатко.

Каква кладба сум направил се осеќам како да сум ја измамил среќата, вин - вин ситуација сум секако.

Пред да почне осминафиналето се кладев со колега дека ако Данска стигне до финале он ми купува доручек цела недела, доколку не стигне ја купувам само еден доручек.

Утре или ќе го јадам првиот гага доручек од многуте или ќе се курчам што Англија е во финале, секако со еден доручек помалце ама кур ме боли оти курчењето ќе биде послатко.
Интересно измамување на среќата и уште поинтересна кладба.

* Да се покажеме вечер како емпатичен народ и да навиваме за браќата енглези...
Данците и ракомет имаат...:D а они... :(

Ај за Англија да не навиваме е ок. Ама зошто некој би навивал за Данска по ѓаволите? За Ериксен? Па Стефан Толески умре на утакмица и пак по терените на нашава напатена јадеа ќотек преживеаните,веројатно и некој од вас фрлал флаши и петарди. Пошто јаки беа во гости тогаш. И никој не рече навивам за Напредок хх
Автоматски споено мислење:

Како би го шамарел Саутгејт ау ау ау. Еве зошто да навива некој за Данска, заради слепецов.

Последно уредено:

MOVE WITH ME!!!! WIN THE GAME TONIGHT WITH ME !!!! DANCE WITH ME!!!

SCORE GOAL WITH ME!!! BREATHE WITH MEEE !!!! BREATHE THE PRESSURE!

Ментално растројство 101

Ментално растројство 101
Доста бе, освои тој твој Баерн у време на корона каде сите играат со сецкани тимови и курот ни го отече тука на сите.
Левандовски, куровдовски, златна топка, најдобар у свет.
Ај кулирај роки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom