ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Za Anglija sum so celo srce večerva. Ako ispsdnat, so celo srce sum za Danska u finale. Imam komšii italijani od rim i kurot mi go pukka celo prvenstvo plus se mnogu dignati... fuck pizza, fuck pasta all I want is fucking rasta!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Тие двајцата што си ги тагнал не постојат. Си тагнал непостоечки луѓе.

Јас сум отсекогаш фан на Италија ама заради Ериксен и сето што се случи, мислам дека ќе биде преубава приказна ако Данска освои. Тоа е единствената причина.

Сепак пред се, се надевам на финале Италија - Англија, финале кое може да го урне форумов на недела дена.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.737
Поени од реакции
115.550
Нешто не е при себе човекот во последно време. Почна да прави листи на омразени ликови во фк Интер, се кара со сите, еве сеа ќе бил за Данска а не за Италија... Стварно не знам што се случува, можеби е до годините. :icon_mrgr:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Каква кладба сум направил се осеќам како да сум ја измамил среќата, вин - вин ситуација сум секако.

Пред да почне осминафиналето се кладев со колега дека ако Данска стигне до финале он ми купува доручек цела недела, доколку не стигне ја купувам само еден доручек.

Утре или ќе го јадам првиот гага доручек од многуте или ќе се курчам што Англија е во финале, секако со еден доручек помалце ама кур ме боли оти курчењето ќе биде послатко.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.737
Поени од реакции
115.550
Каква кладба сум направил се осеќам како да сум ја измамил среќата, вин - вин ситуација сум секако.

Пред да почне осминафиналето се кладев со колега дека ако Данска стигне до финале он ми купува доручек цела недела, доколку не стигне ја купувам само еден доручек.

Утре или ќе го јадам првиот гага доручек од многуте или ќе се курчам што Англија е во финале, секако со еден доручек помалце ама кур ме боли оти курчењето ќе биде послатко.
Интересно измамување на среќата и уште поинтересна кладба.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.805
Поени од реакции
1.710

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.380
Поени од реакции
3.179
* Да се покажеме вечер како емпатичен народ и да навиваме за браќата енглези...
Данците и ракомет имаат...:D а они... :(

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.073
Поени од реакции
1.572
Ај за Англија да не навиваме е ок. Ама зошто некој би навивал за Данска по ѓаволите? За Ериксен? Па Стефан Толески умре на утакмица и пак по терените на нашава напатена јадеа ќотек преживеаните,веројатно и некој од вас фрлал флаши и петарди. Пошто јаки беа во гости тогаш. И никој не рече навивам за Напредок хх
Автоматски споено мислење:

Како би го шамарел Саутгејт ау ау ау. Еве зошто да навива некој за Данска, заради слепецов.

Последно уредено:

Trent Alexander Arnold

Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146

MOVE WITH ME!!!! WIN THE GAME TONIGHT WITH ME !!!! DANCE WITH ME!!!

SCORE GOAL WITH ME!!! BREATHE WITH MEEE !!!! BREATHE THE PRESSURE!

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.670
Поени од реакции
14.551
Ментално растројство 101

Trent Alexander Arnold

Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Ментално растројство 101
Доста бе, освои тој твој Баерн у време на корона каде сите играат со сецкани тимови и курот ни го отече тука на сите.
Левандовски, куровдовски, златна топка, најдобар у свет.
Ај кулирај роки.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Da ti ja ebam majkata Sautgejt kij kur izvodis so sostavot,ti ebam selskiot pep, da ti ebam facata ala Sasko Kocev pu

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom