Фудбалски/трансфер дискусии

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Мене сеа ме интересираат очекувањата на фановите на Манчестер, 5 години уназад трубат за десно крило, еве врвно десно крило. Дали моментално се фаворити за титула(дека нели само десното крило беше проблем), или Сити повторно ќе бидат фаворити?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.626
Поени од реакции
6.433
Член од
24 март 2010
Мислења
15.342
Поени од реакции
26.334
Ајде фала богу.

И сеа сума сумарум, колку отстапи Борусија и за колку се кочеше Манчестер?
30 милиони евра е разликата, споредено со лани.
Автоматски споено мислење:

Мене сеа ме интересираат очекувањата на фановите на Манчестер, 5 години уназад трубат за десно крило, еве врвно десно крило. Дали моментално се фаворити за титула(дека нели само десното крило беше проблем), или Сити повторно ќе бидат фаворити?
Зависи како ќе заврши трансфер летото до крај. Ако купат уште централен бек и уште еден во среден ред за ротација, а Сити не го купи Грилиш или Кејн, тогаш се фаворити.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Не. Затоа што фалат уште неколку позиции да се комплетира стартната 11, а да не зборувам за клупа.
Не знам кој рекол дека на Јунајтед му фали само десно крило за да бидат фаворити за титула?!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.679
Поени од реакции
88.602
Еспирито Санто нов тренер на Тотенхем
Бенитез нов тренер на Евертон
Винченцо Италијано нов тренер на Фиорентина

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.650
Поени од реакции
11.727
сега има нови дупки, затоа тури му пепел на тим што пет години неможат да го комплетираат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Ова последниве преговори или вкупно у задњниве година дена? :D
Од овој трансфер период.
Лани 90м евра нудевме и бевме спремни до 100, ама Дортмунд не спушти од бараните фиксни 120м.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.462
Поени од реакции
28.792
Каква папуча држи дечково од што е ружна на ни на Битпазар не можеш да ја најдеш. Со пижамава и капутов е како пензионер во касна фаза на деменција избеган од старечки дом и рандом сликан на улица за да го пријават за исчезнат.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.604
Поени од реакции
8.275
Со пазарење на Санчо + квалитетен штопер + чување на Погба очекувам далеку поконкурентни да се на сите фронтови и трка за титула барем до последни неколку кола (а не -12 уште у февруари). Тука би додал и некое трофејче.

Има некои дупки/прашалници во тимот (меѓу кои и прашалник е тренерот дали е кадарен), но има тим за посериозна конкуренција. Во Септември може поконкретно да се збори на темава, сепак овде има уште променливи во равенката.
Автоматски споено мислење:

Ајде фала богу.

И сеа сума сумарум, колку отстапи Борусија и за колку се кочеше Манчестер?
Лани Дортмунд бараа 109м фунти вкупно со се бонуси (100 + 9м фунти мислам беше), годинава е 73 + 5м во бонуси. Е сеа Романо вика дека има 5м во бонуси, други викаат дека се само 73м фунти. Разлика од 31-36м фунти, што не е за потценување. Ќе биде потег за поздрав, ако правилно се потроши заштеденото.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Сити ќе добие 15% од сумата, за да ги додаде за Кејн :icon_mrgr:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.610
Значи, Дормунд го даде практично за 62-63 милиони...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.628
Поени од реакции
22.365
Значи, Дормунд го даде практично за 62-63 милиони...
Ne znam kaj vide od 95m da se 62. I so bonusot za City. Na kraj bi cekal sto ke kaze Dortmund mislam pri vakov golem transfer redno e da objavat podetalno so ogled sto ima izdadeni akcii i ova e bitna informacija.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.413
Поени од реакции
3.236
Сити ќе добие 15% од сумата, за да ги додаде за Кејн :icon_mrgr:

Педерче...
Сите (само јас) од темата за француското првенство го бодреа кога му беше најтешко( прво фаќање женска-раскинување, учење да возе точак со помошни тркалца) и сега слободен сака да оде кај стариот педер Перез....
ПС
Што кур ќе траже кај пензионерите у Реал.Плус и Зидан го нема. Нејмар ќе го нема. Свашта.

Kajgana Shop

На врв Bottom