3 5 2 му е омилена..Не сум го гледал Лацио, која формација ја играше Инзаги таму? Со 3 или со 4 во одбрана? Баш ме интересира дали во Интер ќе игра со формацијата на Конте, или со 4 назад.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3 5 2 му е омилена..Не сум го гледал Лацио, која формација ја играше Инзаги таму? Со 3 или со 4 во одбрана? Баш ме интересира дали во Интер ќе игра со формацијата на Конте, или со 4 назад.
3 5 2 му е омилена..
Да, затоа влече за Лазари од Лацио, екстра брз, јас го сакам многу, ама не знам колку ќе покрие квалитативно..Во тој случај продавањето на Хакими скапо ќе го кошта Интер.
Доста сеа ти, го чекам Урко со безмилосна латиница како ќе го правда сето ова.Не е смешно више,а?
Викни ги Син и Џонтра и нападнете ме у чопор со хехенциња
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Не земаа Интер лани некој Лазари? Или некој друг беше тој?![]()
Што си е сигурно, сигурно си е.Лазаро десниот бек на МХГладбах моментално...кај нас познат по тоа што го измоча Алиоски во тој фамозен дебакл на нашата репрезентација во Скопје од 1-4
Лазаро & Лазари > Лајмер & ЛајнерЛево Лазаро, десно Лазари, збунити непријатеља.
Кое сигурно бе. Така во живо ги изговара му ебам то фацата неговаШто си е сигурно, сигурно си е.![]()
Изгледа Интерфанбазата ти е комплит на игнорНе видов ваков пост а видов доста дебати за ќар и зијан
Еве едно ‘кратко’ објаснување за плусваленца, амортизација и трансфер сума со добро примери.
Прегледај го приврзокот 299910
Не видов искрено, ако е така суперИзгледа Интерфанбазата ти е комплит на игнор
Имаа они вакво објаснување пред скоро месец дена!
Kolku plusvalenza im donese donnaruma?Не видов ваков пост а видов доста дебати за ќар и зијан
Еве едно ‘кратко’ објаснување за плусваленца, амортизација и трансфер сума со добро примери.
Прегледај го приврзокот 299910
Според Милан фанс 80 милиони кои ги заштедиле на договоротKolku plusvalenza im donese donnaruma?