Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сите што го напуштија Милан експлодираа... Пакета се препороди во Лион го земаа и за репрезентација, Локатели изгази во Сасуоло игра за Италија, Андре Силва 28 гола во Германија на 32 натпревари игра за Португалија на Европско...

Наредна сезона Чаланоглу 20 асистенции ко од шала...

Вака и јувенташите ае радуваа за Рамзи и Рабиот па сеа не можат се ослободат од нив. :icon_lol::icon_lol:

Вака и јувенташите ае радуваа за Рамзи и Рабиот па сеа не можат се ослободат од нив. :icon_lol::icon_lol:
Вие у тоа сте убедливо најдобри, ослободување од играчи. :D

Разликата е што Чаланоглу го носи Марота а не Патричи, али мислам дека Јувенташите не сакаат да се ослободат од Рабиот, само од Ремзи...

65 милиона лапнаа за Хакими.
45 купен,20 ќар.
Кој ти дава?

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

ПСЖ

А иначе од каде инфово?
Грешка моја,извини.
45 купен,60 продаден.
15 милиона ќар.
Одговорот за тоа "кој ти дава" ти беше изузетно јака досетка,морам да признаам :) .
Од каде е инфото - од сегде.
пс.
Сеа коа ќе збрчиме 20тина за Лазари дури и зијан ќе испаднеме,а 5пати послаб играч ќе имаме на таа позиција.
Мајсторија од трансфер,СТРАХОТА !

60+10 од кои 8м лесно остварливи. Значи негде 68м ќе испадне трансферот, не ми се свиѓа ич али што е тука е...

Не сум го гледал Лацио, која формација ја играше Инзаги таму? Со 3 или со 4 во одбрана? Баш ме интересира дали во Интер ќе игра со формацијата на Конте, или со 4 назад.

60+10 од кои 8м лесно остварливи. Значи негде 68м ќе испадне трансферот, не ми се свиѓа ич али што е тука е...
Не е смешно више,а?
Викни ги Син и Џонтра и нападнете ме у чопор со хехенциња :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom