Trent Alexander Arnold
Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
- Член од
- 30 јули 2020
- Мислења
- 914
- Поени од реакции
- 4.146
Објасни зошто бе, дај некоја анализа.Шведска според мене скоро сигурни 1/4 финалисти.
Објасни зошто бе, дај некоја анализа.Шведска според мене скоро сигурни 1/4 финалисти.
Како нас и тие.У реду је, смањи доживљај.
И ја сум за Англичаниве, али ко год да играат на првенство, ништо не прават. Квалификации ќе изиграат топ и на првенството ќе се мачат да постигнат гол.![]()
Отклучена е.Нека се отклучи темата за нашата репрезентација, кога веќе не сме во нокаут фазата да не дискутираме тука работи за во репрезентација.
Затоа што се многу подобри од противниците. As simple as that.Објасни зошто бе, дај некоја анализа.
Прекрасна стручна анализа. Конкретно анализирање на деталите и играта на двете репрезентации. И на Шведска и на Украина. Ти си новиот Сер Алекс Фергусон.Затоа што се многу подобри од противниците. As simple as that.
Кој ти е стојко бе тебе? Форумот фрчи со стручни анализи па за мојата се фати... Ај глеј си работа...Прекрасна стручна анализа. Конкретно анализирање на деталите и играта на двете репрезентации. И на Шведска и на Украина. Ти си новиот Сер Алекс Фергусон.
За типови, имаш тема кладилница. Влези во нејзе и пиши само Шведска - Украина 1. Доволно ќе е тоа.Кој ти е стојко бе тебе? Форумот фрчи со стручни анализи па за мојата се фати... Ај глеј си работа...
Не уплаќам во кладилници.За типови, имаш тема кладилница. Влези во нејзе и пиши само Шведска - Украина 1. Доволно ќе е тоа.