Комплекси, претежно.Што им е со тетоваживе, не можат минута да изиграат во второлигаши во Франција, ама битно се ишарани повеќе од кошаркарине во Америка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Комплекси, претежно.Што им е со тетоваживе, не можат минута да изиграат во второлигаши во Франција, ама битно се ишарани повеќе од кошаркарине во Америка.
Ок, може ми е без врска коментарот, но некако ова со тетоваживе + тоа што не се снаоѓаат во потпросечни клубови ми укажува на недоволна фокусираност, дисциплина и посветеност. За Стојановски многу луѓе зборуваат дека има голем потенцијал, а тој седи на трибини додека мајстори на фудбалскиот занает како Крсте Велкоски добиваат поголема шанса во репрезентацијата.Да потпишеме петиција да ги отстранат, можеби тогаш ќе станат подобри играчи? Мислам стварно не ми е јасно како можеле да се шараат...
Што им е со тетоваживе, не можат минута да изиграат во второлигаши во Франција, ама битно се ишарани повеќе од кошаркарине во Америка.

Следната е нашаДобро, кај ни е драгонот? 4 дена го нема, ајде мајсторе живни малце атмосфера @dragonsky

Кој му се има преплатено на каналот знаеше дека е жив одамнаБез навреди.
![]()

Прашање што ме мачи: зошто драгонски е посмешен со објавите на фејс него тука?Кој му се има преплатено на каналот знаеше дека е жив одамна
ПС:Има ставено видео од две минути од денсот на Пандев![]()

Немав појма кој е до постот за европското и прославата, многу јак хумор и мимови има на фб.Прашање што ме мачи: зошто драгонски е посмешен со објавите на фејс него тука?![]()

Eпа тоа е таа разлика што скоро сите австријци играат прва постава во своите клубови кои 90% се од Германија, а нашиве сите се замени или воопшто не играат за своите клубови, освен Адеми каде што е стандарден..Ај тактика, постава и се тоа, ама физички не утепаа Австријците. Во второ полувреме коментаторот кажа дека Австријците за "нијанса" биле подобри од нас во истрчани километри, а чита статистика Австрија 9км просек vs Македонија 8км просек. Километар истрчан повеќе во просек е нијанса?
Последните 15-20 минути нашива папсаа на терен, а они ораа ко да се играат првите 15 минути.