Да, ама ќе го дуплираат цело време.Ako ne igraat Irving i bradata narednata utakmica vredi da se odi all in na Durant +.
Ke bide ponuden na okolu 35.5, a mozno e i do kaj 37.5 da otide granicata, kladilnicite ne prijat nafta. Jas ke odam all in.
Seedno, bez ovie dvata nema koj drug da stava, ke igra teshki minuti skoro i da nema da izleze od igra, a i utakmicava e najbitnata do sea sezonava, mora da se pokaze. Vo sprotivno ako KD ispadne ovde protiv Baks toa bi ja smenalo kompletno slikata za nego kako igrac.Да, ама ќе го дуплираат цело време.
Како ќе ја смени сликата за него како играч? После онаква повреда се враќа и игра феноменално. Дури и со Блејк и полумртов Грин успева да се држи во натпреварот.Seedno, bez ovie dvata nema koj drug da stava, ke igra teshki minuti skoro i da nema da izleze od igra, a i utakmicava e najbitnata do sea sezonava, mora da se pokaze. Vo sprotivno ako KD ispadne ovde protiv Baks toa bi ja smenalo kompletno slikata za nego kako igrac.
Ne e najdobar vo ligata dokolku ispadne ovde od Baks. A dokolku samiot uspee da gi pomine na Baks, toa e uste edno priznanie deka e najdobar vo ligata.Како ќе ја смени сликата за него како играч? После онаква повреда се враќа и игра феноменално. Дури и со Блејк и полумртов Грин успева да се држи во натпреварот.
Откако излезе Блејк веќе со непостоечкиот Херис на терен остана сам и нормално дека кога нема некој под кош да ти собира топки, да разигрува и да има течни акции не можеш против цел тим на Бакси, не е ова Орландо или распали Хјустон.
Брату, не е видео игра ПО баскет е и пази не лупај еден куп пари на Дјурант оти ако не го вратат Динвиди или пак не ги реанимираат Блејк и Харис... не знам кој ќе испорача 100+ кошеви.Ne e najdobar vo ligata dokolku ispadne ovde od Baks. A dokolku samiot uspee da gi pomine na Baks, toa e uste edno priznanie deka e najdobar vo ligata.
А што им фали на овие бакс за да биде резил? Тргни ги гркот и дурант на страна, бакс се појак тим каде каде од бруклин со повредиве. И грков беше мвп лани, може не ви се свиѓа дека иде на сила ама дечкото е животиња и топ 10 играчи во лига сигурно.Ne e najdobar vo ligata dokolku ispadne ovde od Baks. A dokolku samiot uspee da gi pomine na Baks, toa e uste edno priznanie deka e najdobar vo ligata.
Имаше намерен ама беше флагрант 1, не флагрант 2... Посебно кога ќе се земе во обзир дека Јокич беше директно испровоциран од недосуден фаул врз него (еден од цела серија такви).Срамота за што го избркаа Јокич, буквално топката ја удри, немаше никаква намера....судииве се тешки расисти друго објаснување нема зашто цела сезона му судат вака....
Па сам ли да игра? Милвоки не се Шарлот па сам да ги победува туку така.Ne e najdobar vo ligata dokolku ispadne ovde od Baks. A dokolku samiot uspee da gi pomine na Baks, toa e uste edno priznanie deka e najdobar vo ligata.
Ако не игра Конли нема шо да бара Јута, освен него немаат класичен плеј и нема кој да ја нападни зоната шо ја играат клиперс. Исто и Гобер без него е бескорисен во напад, ни Мичел ни Инглс не можат да го хранат со топки ко Конли.Па сам ли да игра? Милвоки не се Шарлот па сам да ги победува туку така.
Него мене друго ми беше зборот, добро овие Лејкерс како е можно еден шутер да не убодат... Види во Бруклин 100 шутери имаат, на страна појакиве играчи ги имаш пример Шамет кој е тројкаш, Херис кој е топ 5 шутери во лига, Мајк Џејмс кој иако дојде од Евролига е одличен шутер, Џеф Грин иако е крило гаѓа тројки, едино Грифин не пуца добро, а не ни му е работа тоа. Лејкерс циглари само со по 10% шут, ебем ти и менаџмент и се. Бар некој ко Редик да убодеа (пример давам, знам дека има голема плата и дека е стаклен).
Не знам зошто си ме цитирал мене.Ако не игра Конли нема шо да бара Јута, освен него немаат класичен плеј и нема кој да ја нападни зоната шо ја играат клиперс. Исто и Гобер без него е бескорисен во напад, ни Мичел ни Инглс не можат да го хранат со топки ко Конли.
Исто и Мичел влечи повреда така да можно е и без него да се вечер и со нови сили да почнат во солт лејк со 2-2 резултат. Според играта во 3тата утакмица треба страшно шутерски да се расположени и Бојан и Кларксон за да добие Јута но претешко ќе биди без Конли.