GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.816
- Поени од реакции
- 11.802
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
- Професорке, треба да одам со тато за Скопје, ја го вонка ме чека!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj taka be? Ako ne e tajna mislam.Еден ненормален од мој клас здипли од болница навечер две ќеси крв, сега ги препакува во мали ќесички и секој час му течит крв од носот.
закон еј...zavrsiv vo rade jovcevski - korcagin i vo skolo odev samo da pravam majtap i glupostieden od nositelite i najozloglasenite u4enici bev
glupost do glupost ali beshe top vo site tie 4 godini
![]()
ke ja pamtam sluckata deka 2 nedeli ne bev u skolo i najdobriot drugar zalepil slika so crna traka deka sum umrel i delel flaerii koga me vide klasnata ushte me prasa pa ti SEKOVSKI ZIV SI BIL :pos2::pos2::pos2:
стварно ненормален...Еден ненормален од мој клас здипли од болница навечер две ќеси крв, сега ги препакува во мали ќесички и секој час му течит крв од носот.
гледам повеќе пати спомнато во темава ама стварно појма немам шо е финтата со ова...:nesum:Класика случај е јадење „живи“ компири, во основно се случуваше некој да се најаде поштено.
ооооооооооооо кај нас пола клас имат ваѓано лични карти или возачкиЗаборавив: оваа година неколку пати вадев возачка дозвола, иако едвај тргнувам со колаи лична карта почесто проверував дали ми е стигната, и пасош вадев 2-3 пати...