Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Потсетување: во Последен гледан филм со кратка рецензија и Предлог за филм со кратка рецензија е забрането цитирање. Последен пат префрлам „допишувања“ од тие теми тука. Следниот пат оди се на delete, колку и да е важно напишаното.

И да, избришани сите оф-топици од последните неколку страници.

не ми е јасно како може едно обично дете успешно да излаже толку многу способни и спремни психолози и адвокати?
original.gif

Coherence (2013) - одлчичен sci-fi трилер. Интересен, динамичен и уникатен филм со добро сценарио. Добро возење беше филмчево, одма ми помина од што ми беше интересен.

Ѕе!

Заборавете ја сценава, заборавете ги сите нереални моменти од Џеки Чен, Ван Дам, Чак Норис, Шварци, заборавете и скокање од кола и слетување на тенк од Брзи и Бесни, Брус Ли, и заборавете се од научна фантастика. Infinite со Марк Волберг постави некои стандарди што се друго ќе ви се види реално. Каква физика какви бакрачи, не постои у филмов. Стандардна акција со спасување свет ама некои сцени беа... комични.

Заборавете ја сценава, заборавете ги сите нереални моменти од Џеки Чен, Ван Дам, Чак Норис, Шварци, заборавете и скокање од кола и слетување на тенк од Брзи и Бесни, Брус Ли, и заборавете се од научна фантастика. Infinite со Марк Волберг постави некои стандарди што се друго ќе ви се види реално. Каква физика какви бакрачи, не постои у филмов. Стандардна акција со спасување свет ама некои сцени беа... комични.

Марк никогаш не глумел полошо, ко да го влечеле од кревет секој ден да појде ужасно да го каже и така патетичниот дијалог за една акција. Очај, дали 2че заслужува филмов, уште ми е криво што се излажав да го пуштам. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom