Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.086
- Поени од реакции
- 62.207
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега уште бижонс да му скрои план за исхрана.Близнаци. Затоа значи со умот лета толку.
Кај што има чад има и оган.Сакав и тема да отворам, ама каснам некоја година, не знам ни дали воопшто некој сака да дискутира за тоа, сакам да знам што луѓето мислат за ова, ама освен Злате мислам друг никој не го гледал, па и кога прашал никој не реагирал, а може па и да поминала дискусијата кога му било времето, како и да е јас сега прв пат го гледав...
Leaving Neverland
![]()
Не знам што да мислам, искрено не бев ни запознаена со случајов воопшто, ни Мајкл Џексон нешто посебно сум го следела и знаела, па се ми беше ново и го доживував како да сум поротник и треба да решам дали некој е крив или не. Сега, после уште некои истражувања и слушање и на другата страна, сеуште се двоумам, за секое крив е имам причина зошто не е и обратно. Ме збуни навистина, не знам дали се работи за манипулативен психопат кој злоставувал деца или за наивен Петар Пан кој ги обожавал децата зошто и самиот бил дете и работата е само за пари....
Абе да на филм...
Заборавете ја сценава, заборавете ги сите нереални моменти од Џеки Чен, Ван Дам, Чак Норис, Шварци, заборавете и скокање од кола и слетување на тенк од Брзи и Бесни, Брус Ли, и заборавете се од научна фантастика. Infinite со Марк Волберг постави некои стандарди што се друго ќе ви се види реално. Каква физика какви бакрачи, не постои у филмов. Стандардна акција со спасување свет ама некои сцени беа... комични.
Истото мислење го имам, ја 2.5 му дадов само ради комичните сцени.Марк никогаш не глумел полошо, ко да го влечеле од кревет секој ден да појде ужасно да го каже и така патетичниот дијалог за една акција. Очај, дали 2че заслужува филмов, уште ми е криво што се излажав да го пуштам.![]()