Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Кој сака да прави спинови може и од најасните зборови и докази да прави спин да се преира.

Кој сака да прави спинови може и од најасните зборови и докази да прави спин да се преира.
Što sakaš da kažeš? "Preira" ne znam što ti znači? Bi bilo vo red i osnovna kultura e jasno da se pišuva. Brzanje ne e nikakov izgovor. Ajde sega doiskaži se.

Кај што има чад има и оган.
Мајкл беше педофил.
Мајкл беше екстремно талентиран и еден од најдобрите музичари некогаш родени на земјава.
Жално за злоставените деца и расипани фамилии, жално што родителите не приметиле ништо, жално што никој никогаш не реагирал како што треба.
Можеби и не бил. Да го пратиш говорот на телото на овие двајца, ќе видиш дека многу лажат. Башка кога биле деца и нели го бранеле на суд дека не ги ни допрел, не ми е јасно како може едно обично дете успешно да излаже толку многу способни и спремни психолози и адвокати?

Последно уредено:
Ова тема колку Шо читам е за најекономично греење не за правопис ...
:):)

Nova prodavnica na Gree vo Ohrid :aplauz: :cujte:

Nova prodavnica na Gree vo Ohrid :aplauz: :cujte:

Gree prodavnicata.

Nov model na INVERTER Xiaomi

Лепи ова нема греач на тацна..... само ко за тебе.
Инаку според видеово као бааги добар модел ми се гледа!

Го нема уште кај нас... ама ќе го донесат ваљда за брзо тука:

Лепи ова нема греач на тацна..... само ко за тебе.
Инаку според видеово као бааги добар модел ми се гледа!

Го нема уште кај нас... ама ќе го донесат ваљда за брзо тука:
Top e klimata i so opcija za svez vozduh e odlicna so 2-reden izmenuvac premavckan so Gold Fin lak
Sega dali Mi-store mk ke go donesat odnosno dali ke se zanimavaat so prodazba na klimatizeri toa neznam iskreno

не ми е јасно како може едно обично дете успешно да излаже толку многу способни и спремни психолози и адвокати?
original.gif

Здраво на сите, само што нарачав Термофлукс интерио 22 кв со 6 радијатори конвекс (22*900*1200 х 2) (22*600*1400 х1) (22*600*1600 х 2) (22*600*2000 х 1)и еден регистар копа 500*1600 за тоалет, и цела инсталација со бакарни цевки.
Собен Ви-Фи термостат Смарт Бел ХТ500.
Ќе грејам површина од околу 110 квадрати, одлично изолирана куќа со нови пвц прозори.

Дали ќе може некој да ми препорача пелети.
Ви благодарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom