Тешки времиња нема простор за трошење куршуми.Не знам дали тоа е полошо или она у Зак Снајдер филмот со зомбиња кога сите куршуми на сите протагонисти цело време погаѓаат мета. Трејдот е куршум за зомби, цел филм.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешки времиња нема простор за трошење куршуми.Не знам дали тоа е полошо или она у Зак Снајдер филмот со зомбиња кога сите куршуми на сите протагонисти цело време погаѓаат мета. Трејдот е куршум за зомби, цел филм.
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ВОТОВЧЕЕЕЕЕ!!! <333333Fala Zlate!
Se nadevav vo podocneznite godini naludnicavosta da me napustese, ama...
Koga ke uspeeme filmskiot klub da go doneseme do fizicko prisustvo i diskutiranje - prvoto grupno idenje na pivo e od mene. Makar bilo toa i cela runda margariti.
Сега уште бижонс да му скрои план за исхрана.Близнаци. Затоа значи со умот лета толку.
Fala Zlate!
Se nadevav vo podocneznite godini naludnicavosta da me napustese, ama...
Koga ke uspeeme filmskiot klub da go doneseme do fizicko prisustvo i diskutiranje - prvoto grupno idenje na pivo e od mene. Makar bilo toa i cela runda margariti.
Кај што има чад има и оган.Сакав и тема да отворам, ама каснам некоја година, не знам ни дали воопшто некој сака да дискутира за тоа, сакам да знам што луѓето мислат за ова, ама освен Злате мислам друг никој не го гледал, па и кога прашал никој не реагирал, а може па и да поминала дискусијата кога му било времето, како и да е јас сега прв пат го гледав...
Leaving Neverland
![]()
Не знам што да мислам, искрено не бев ни запознаена со случајов воопшто, ни Мајкл Џексон нешто посебно сум го следела и знаела, па се ми беше ново и го доживував како да сум поротник и треба да решам дали некој е крив или не. Сега, после уште некои истражувања и слушање и на другата страна, сеуште се двоумам, за секое крив е имам причина зошто не е и обратно. Ме збуни навистина, не знам дали се работи за манипулативен психопат кој злоставувал деца или за наивен Петар Пан кој ги обожавал децата зошто и самиот бил дете и работата е само за пари....
Можеби и не бил. Да го пратиш говорот на телото на овие двајца, ќе видиш дека многу лажат. Башка кога биле деца и нели го бранеле на суд дека не ги ни допрел, не ми е јасно како може едно обично дете успешно да излаже толку многу способни и спремни психолози и адвокати?Кај што има чад има и оган.
Мајкл беше педофил.
Мајкл беше екстремно талентиран и еден од најдобрите музичари некогаш родени на земјава.
Жално за злоставените деца и расипани фамилии, жално што родителите не приметиле ништо, жално што никој никогаш не реагирал како што треба.