Во полео најдов на страната ама некако скап ми е 790 ден за 180 гр.Нема кај нас. Лани кога се враќаше другар од Словенија ми донесе од PB2, супер беше на вкус.
На 12 гр има 47кцал и 6.7 пр.
Во полео најдов на страната ама некако скап ми е 790 ден за 180 гр.Нема кај нас. Лани кога се враќаше другар од Словенија ми донесе од PB2, супер беше на вкус.
Нутритивно е супер, ама скап е. 15 дози испаѓат од ова грамажа.Поскап е од обичниот, има помалце kcal и намалени се мастите. Јас онака само го земав за да видам каков е на вкус зашто кај нас го нема. Иначе редовно си користам путер од кикирики - crunchy
Мене ми помогна, ептен имав болки во зглобовите на рацете.Овие глукозамин,колаген итн добри се за обнова и одржување на зглобовите на раце после вежбање?
Единствен што ми помогнал да осетам некакво подобрување и тоа со многу сериозна повреда.Овие глукозамин,колаген итн добри се за обнова и одржување на зглобовите на раце после вежбање?
Кај нас да ги оженат/омажат децата, спремни се за умирање. кхккхкх11M views · 102K reactions | An 88-year-old sportswoman | Age is just a number? Nahida Abden thinks so too. Meet the 88-year-old gym instructor. (via DW جعفر توك) | By DW Stories | Facebook
Age is just a number? Nahida Abden thinks so too. Meet the 88-year-old gym instructor. (via DW جعفر توك)www.facebook.com
ова кај лекар, тренер можи само да те допоебиДечки, дали некој знае тренер што може да ми помогне за корективни вежби за врат, рамена, кичма?
Значи конкретно за тие делови. Не сакам да слабеам ниту да билдам мускули туку само да ги зајакнам тие делови.
Јас пиев колаген скоро 7-8 месеци и никаков бенефит не видов.Овие глукозамин,колаген итн добри се за обнова и одржување на зглобовите на раце после вежбање?
Бев, ама многу скапо ми наплаќаова кај лекар, тренер можи само да те допоеби
напиши пошироко што мака имаш и што вежби правеше со докторот, ќе се најди некој сигурно со слична макаЈас пиев колаген скоро 7-8 месеци и никаков бенефит не видов.
Автоматски споено мислење:
Бев, ама многу скапо ми наплаќа
Имам хиперактивен атлас - нестабилно држење на главата, слаби мускули на вратот, многу лоша forward head posture, и тоа е поврзано со болки во рамена и кичма, од згора на се имам и рамни стапала и движењето ми е лошо.напиши пошироко што мака имаш и што вежби правеше со докторот, ќе се најди некој сигурно со слична мака
pretpostavuvam imas problem so tie delovi, ili so postura/drzenje na teloto.Дечки, дали некој знае тренер што може да ми помогне за корективни вежби за врат, рамена, кичма?
Значи конкретно за тие делови. Не сакам да слабеам ниту да билдам мускули туку само да ги зајакнам тие делови.
не сум дисциплиниран да ги прам дома, затоа барам тренер бев на физикална, немаше подобрувањеpretpostavuvam imas problem so tie delovi, ili so postura/drzenje na teloto.
pri vezbanje treba da gledas da ima ramnomeren razvoj na teloto. ne moze samo tie delovi da gi vezbas,
a drugite da ne gi cepkas.
koga imav problemi kako tinejdzer so ovie raboti, imase moznost maticniot doktor da ti dade preporaka
za na fizikalna terapija, kade ti pokazuvaat vezbi nekoe vreme i te nadgleduvaat, pa posle treba da prodolzis da gi pravis sam.
za cenata, jebi ga, zdravstvoto e skapo sekade.
jas pratam video/programi za zgolemuvanje fleksibilnost od ovoj yt
https://www.youtube.com/channel/UCU0DZhN-8KFLYO6beSaYljg
i go preporacuvam.